Γιώργος Καραμίχος: «Αυτά τα σχόλια ήταν πολύ κακεντρεχή, σκέτη κακία»

Μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καραμίχος στην εκπομπή “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ο ηθοποιός μίλησε για τα σχόλια που άκουσε όταν ανακοίνωσε την απόφασή του να πάει για ένα διάστημα στην Αμερική αλλά και για το πόσο τον επηρεάζουν τα νούμερα τηλεθέασης.

«Όταν είχα ανακοινώσει πως φεύγω από την Ελλάδα, αρχικά για έξι μήνες σπουδών στην Αμερική, πολλοί ήταν αυτοί που με πήραν ή με έβρισαν ή μου πρότειναν δουλειές στην Επίδαυρο και το Εθνικό. “Μα είναι δυνατόν να υποτιμάς τη χώρα σου και να πηγαίνεις έξω” μου έλεγαν αλλά δεν έκανα αυτό, απλά δοκίμαζα κάτι άλλο για τον εαυτό μου. Επίσης ήταν πολύ κακεντρεχές και μου έκανε εντύπωση πως από πάρα πολλούς δημοσιογράφους ήταν η πρώτη ερώτηση «τι έχεις να πεις στους άλλους Έλληνες που έφυγαν στο εξωτερικό και έφαγαν τα μούτρα τους ή δεν πέτυχαν». Αυτό είναι σκέτη κακία» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Η επιτυχία και η αποτυχία είναι προσωπική υπόθεση. Κάποιοι μπορεί να πήγαν και αυτή η διαδρομή, ακόμη κι αν δεν πήραν το όσκαρ, κάτι σήμαινε για αυτούς» ανέφερε σε άλλο σημείο.

«Τα νούμερα τηλεθέασης τα βλέπω κάποιες φορές, μου τα λένε κάποιες άλλες, Γενικώς έχω μεγαλώσει σε μια γενιά ηθοποιών που δεν ασχολούμαστε με τα νούμερα. Τα νούμερα τα πραγματικά, από όπου τα βλέπουν, δεν είναι τα ίδια με τα μηχανάκια. Δεν ξέρω αυτούς τους λίγους ανθρώπους που έχουν μηχανάκια στο σπίτι τους και καταμετρούν την τηλεθέαση.Επίσης, εμείς εισπράττουμε τα νούμερα στον δρόμο. Όταν περπατάς στο δρόμο και σου λένε «πες τη λέξη» σημαίνει ότι πολύς κόσμος βλέπει το τηλεπαιχνίδι. Μπορεί η ΕΡΤ να είναι χαμηλά σε νούμερα αλλά πολύ ψηλά σε ποιότητα» πρόσθεσε για τα νούμερα τηλεθέασης ο Γιώργος Καραμίχος.

Read More

And More