Γιώργος Καραμίχος: «Είχα υποσχεθεί να μην πω ποτέ όχι και μη στο δεύτερο παιδί μου μέχρι να γίνει τριών ετών»

O Γιώργος Καραμίχος είναι το πρόσωπο που βρέθηκε σήμερα καλεσμένο στο πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”. Ο ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων και για τα δυο του παιδιά τα οποία έχουν διαφορά 16 χρόνων αλλά και για το πόσο διαφορετικός ήταν ο ίδιος ως μπαμπάς στο πρώτο παιδί σε σχέση με το πως είναι στο δεύτερο.

«Τα παιδιά μου έχουν 16 χρόνια διαφορά. Προσπαθώ να τηρώ το πρόγραμμα όταν είμαι με το παιδί γιατί δε μένουμε μαζί, γι’ αυτό προσπαθώ να τηρώ ένα πρόγραμμα ώστε να υπάρχει μια συνέπεια και για εκείνον. Τα παιδιά έτσι αγαπιούνται. Πάντα θα προσπαθήσουν να σπάσουν τα όρια αλλά πρέπει να το διαχειρίζεσαι χωρίς φωνές και υστερίες. 

Είχα υποσχεθεί ότι δε θα έλεγα ποτέ όχι και μη στο δεύτερο παιδί μου μέχρι να γίνει τριών ετών τουλάχιστον. Μπήκα και εγώ σε μια διαδικασία αντί να πω όχι και μη να εξηγήσω γιατί. Με ανάγκασε και εμένα να δω πόσο έντονα έδινα προστακτικές» είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Όσο για την μεγάλη του κόρη Ρεγγίνα που σήμερα είναι 24 ετών αποκάλυψε πως έχουν μια πολύ όμορφη σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια και την εμπιστοσύνη.

Read More

And More