Γιώργος Καράβας: Η φωτογραφία με την 14χρονη κόρη του, Καλλιόπη στο σαλόνι του σπιτιού

Τη νέα φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού με την κόρη του, μοιράστηκε στα social media ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο, φέτος βρέθηκε σε ρόλο παρουσιαστή για τις ανάγκες του παιχνιδιού Exathlon στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος είχε απαντήσει για τις κριτικές που είχε δεχτεί αλλά και την πορεία του μέχρι σήμερα. 

«Γενικότερα δεν έχω ούτε τον χρόνο ούτε την ενέργεια για να απαντώ σ’ αρνητικά σχόλια. Και ούτε θέλω να σπαταλήσω βασικά χρόνο και ενέργεια πάνω σ’ αυτά. Αν όμως μου έχει διδάξει κάτι η ζωή, αισίως στα 43 μου χρόνια, είναι το εξής. Ότι τρία πράγματα δεν σου χαρίζονται όσο και να χτυπιέσαι κάτω και τα τρία αυτά ξεκινούν με ένα γράμμα. Είναι ο χρόνος, ο χώρος και το χρήμα δυστυχώς», δήλωνε ο Γιώργος Καράβας σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram το απόγευμα της Τετάρτης 19 Νοεμβρίου ο Γιώργος Καράβας μοιράστηκε φωτογραφία με την 14χρονη κόρη του, Καλλιόπη στο σαλόνι του σπιτιού του.

Ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρρού μετρούν πάνω από 15 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, ενώ κατά καιρούς έχει απασχολήσει τα media με το ενδεχόμενο να παρουσιάσουν μαζί τηλεοπτική εκπομπή.

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164