Γιώργος Καράβας – Ραφαέλα Ψαρρού: Το φωτογραφικό άλμπουμ από ταξίδι τους στο Παρίσι με τα παιδιά της

Σε διάλειμμα βρίσκεται τηλεοπτικά αυτή την περίοδο ο Γιώργος Καράβας, καθώς μετά το τέλος του GNTM, δεν έχει κάνει κάποια εμφάνιση σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή αλλά ούτε και ο ίδιος έχει μιλήσει δημόσια για το τηλεοπτικό μέλλον του.

Το μοντέλο και κριτής του GNTM, αυτή την περίοδο έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο και έτσι φροντίζει να τον αφιερώνει στην οικογένειά του, τη σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού και τα δύο παιδιά τους.

Ο Γιώργος Καράβας και η σύζυγός του, πλέον περνούν πολύ χρόνο μαζί, κάνουν πράγματα που αγαπούν, ενώ όταν οι υποχρεώσεις τους το επιτρέπουν φροντίζουν να κάνουν και ολιγοήμερες αποδράσεις.

Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν, σύσσωμη η οικογένεια Καράβα αποφάσισε να ταξιδέψει στο Παρίσι. Την αποκάλυψη έκαναν τόσο ο Γιώργος Καράβας όσο και η Ραφαέλα Ψαρρού μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Το αγαπημένο ζευγάρι, που ταξιδεύει συχνά, είτε στο εξωτερικό είτε εντός Ελλάδος επέλεξε να ταξιδέψει στην πανέμορφη πόλη του φωτός μαζί με καλούς φίλους και φίλους των παιδιών τους.

Όλοι μαζί επισκέφθηκαν τα περισσότερα must-see μνημεία και αξιοθέατα της πανέμορφης γαλλικής πρωτεύουσας, με τα παιδιά να δείχνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένα.

Η Ραφαέλα Ψαρρού μάλιστα, ως λάτρις των social media ανήρτησε και ένα βίντεο στο Tik Tok όπου τη βλέπουμε να χορεύει με την κόρη της στους δρόμους του Παρισιού.

@rafaela.psarrou A Paris 💕🇫🇷 #motherdaughter #paris #tiktok #rafaelapsarrou #fyp ♬ Mio Mao la la la la la – 🦇

@rafaela.psarrou A Paris 🇫🇷 #motherdaughter #paris #tiktok #rafaelapsarrou #fyp <a title=”♬ Mio Mao la la la la la –

Read More

And More