Γιώργος Καράβας: Το who is who του νέου coach του GNTM και το love story με την πανέμορφη σύζυγό του (pics)

Ο παλιός είναι αλλιώς… αλλά ο νέος είναι ωραίος! Ο Γιώργος Καράβας είναι ο νέος coach του Greece’s Next Top Model, ο οποίος αντικατέστησε την καταξιωμένη booker μοντέλων, Έλενα Χριστοπούλου, μετά την αποχώρησή της. Ο γοητευτικός άντρας – που κέρδισε τις εντυπώσεις από την πρεμιέρα του GNTM – έχει διανύσει χιλιόμετρα σε διεθνείς πασαρέλες, έχει λάβει μέρος σε σημαντικές διαφημιστικές καμπάνιες και ήταν ο πλέον κατάλληλος για να γίνει μέντορας των επίδοξων μοντέλων.

Ωστόσο, ο σημαντικότερος ρόλος της ζωής του είναι εκείνος του πατέρα και του συζύγου, καθώς ο Γιώργος Καράβας εκτός από πετυχημένος στη δουλειά του, βιώνει και την προσωπική ευτυχία στο πλευρό της κούκλας συζύγου του, Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη, με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το who is who του νέου coach

Ο Γιώργος Καράβας αποτελεί έναν από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες στο χώρο του modelling. Με μεγάλη καριέρα εντός και εκτός συνόρων, πρωταγωνιστής σε παγκόσμιες καμπάνιες σημαντικών πολυεθνικών εταιριών, αλλά και πατέρας δύο παιδιών. Η μεσογειακή ομορφιά, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και ο δυναμικός χαρακτήρας του, τον έχουν καθιερώσει εδώ και 17 χρόνια ως μοντέλο σε διεθνές επίπεδο, με τις προτάσεις από μεγάλα πρακτορεία του εξωτερικού να διαδέχονται η μία την άλλη.

Έχει ποζάρει για τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας, έχει γίνει το «πρόσωπο» σε παγκόσμιες καμπάνιες και έχει περπατήσει σε διεθνείς πασαρέλες κορυφαίων οίκων και σχεδιαστών όπως οι: Jean Paul Gaultier, Giorgio Armani, Gianfranco Ferrè, Cerruti, Vivienne Westwood, Εtro και Tom Ford. Κορωνίδα του σπουδαίου βιογραφικού του, αποτελεί σίγουρα η συνεργασία του με τον οίκο Hermès, ο οποίος επανειλημμένα τον έχει επιλέξει ως πρωταγωνιστή του.

Με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας, Tom Ford

«Το κομμάτι της μόδας το ξεκίνησα το 2004. Για ένα show του Αρμάνι στο Μιλάνο έπαιρνα πάνω από 700 ευρώ» είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο Happy Day.

Η γνωριμία με τη σύζυγό του και το όμορφο love story τους

Η μεγαλύτερη επιτυχία του Γιώργου Καράβα στη ζωή του είναι αναμφισβήτητα η οικογένειά του. Ο γοητευτικός coach του GNTM 3 είναι παντρεμένος τα τελευταία οκτώ χρόνια με την Ραφαέλα Ψαρρού Μαυράκη, με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, έναν γιο 7 ετών, τον Φίλιππο, και μια κόρη 5 ετών, την Καλλιόπη.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ένα μπαρ, ένα βράδυ, όπου είχαν πάει να πιουν ποτό με τις παρέες τους. Ο Γιώργος, ως γνήσιος gentleman προσέγγισε πρώτος την Ραφαέλα, της έδωσε την κάρτα του και την ρώτησε αν θέλει να τον πάρει τηλέφωνο, λέγοντας της ταυτόχρονα πόσο όμορφη είναι. 

“Ευγενικός και γενικά από την πρώτη στιγμή που τον είδα κατάλαβα ότι είναι ο άντρας της ζωής μου, όπως και εκείνος για εμένα” είχε δηλώσει η Ραφαέλα σε συνέντευξή της, με τον Γιώργο να αναφέρει σχετικά με την γνωριμία τους: “Την είδα και πήγα και της μίλησα. Μου άρεσαν τα πόδια της. Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας. Συγκατοικήσαμε μετά από δύο μήνες σχέσης. Παντρευτήκαμε στις 2 Νοεμβρίου του 2012!”

Ο Γιώργος Καράβας θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό των κοριτσιών και των αγοριών που θα μπουν στο σπίτι του GNTM, δίνοντας τους τις πολύτιμες συμβουλές του.

Read More

And More