Γιώργος Καράβας: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού λίγο πριν την πρεμιέρα του GNTM

Ο Γιώργος Καράβας μετά από ένα μαγικό καλοκαίρι, ετοιμάζεται για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και τον νέο ρόλο στο GNTM που θα βρεθεί στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας στο Star.

Η συμμετοχή του στο GNTM έμελλε να φέρει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, ο οποίος διένυε μια πετυχημένη πορεία ως μοντέλο, ωστόσο μέσα από τον ρόλο του ως coach κέρδισε μεγάλη αναγνωρισιμότητα, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από το κοινό του στα social media.

Το γνωστό μοντέλο λοιπόν, αφού γέμισε τις μπαταρίες τους στις ατελείωτες καλοκαιρινές τους διακοπές με την σύζυγό του και τα παιδιά τους, πλέον έχει επιστρέψει στην Αθήνα και βρίσκεται σε πυρετώδεις ετοιμασίες για την πρεμιέρα του ριάλιτι μόδας.

Σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, ο Γιώργος Καράβας μετέβη στο κέντρο της Αθήνας μαζί με την σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρρού όπου και απαθανατίστηκαν από τον φωτογραφικό φακό.

Οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους στους πολυσύχναστους δρόμους στην «καρδιά» της Αθήνας, στη συνέχεια επισκέφθηκαν τα μαγαζιά για να κάνουν τις αγορές τους, ενώ στην συνέχεια έκαναν μια μικρή στάση για να απολαύσουν τον καφέ τους.

Δες τις φωτογραφίες

 

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More