Γιώργος Καρκάς: Η πρώτη ανάρτηση του ηθοποιού μετά την αθώωσή του για τον βιασμό οδηγού ταξί

Αθώος κατά πλειοψηφία με την ψήφο των ενόρκων κρίθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για την κατηγορία του βιασμού ενός οδηγού ταξί το Νοέμβριο του 2018. Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο, ενώ διαφορετική άποψη είχαν οι 3 τακτικοί δικαστές.

Ωστόσο, ο ηθοποιός κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για το οποίο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκανε δεκτό το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου που ζήτησαν οι συνήγοροι του.

Πλέον, ο ηθοποιός έχει επιστρέψει στο σπίτι του και, μάλιστα, το βράδυ της Τρίτης, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα social media μετά από πολύ καιρό. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μία φωτογραφία του από την Αστυνομία, πάνω στην οποία αναγραφόταν η λέξη “ΑΘΩΟΣ”.

“Κατηγορήθηκα επειδή είμαι και όχι επειδή έκανα. Όταν σας κατηγορούν να δείχνετε το πρόσωπό σας”, ήταν το μήνυμα που την συνόδευε.

Τα likes και τα σχόλια από τους διαδικτυακούς του φίλους ήταν εκατοντάδες.

Να σημειωθεί ότι από την πρώτη στιγμή που κατηγορήθηκε για τον βιασμό του οδηγού ο Γιώργος Καρκάς επέλεξε να δώσει μόνος του στη δημοσιότητα τόσο τα στοιχεία του όσο και τη φωτογραφία του, μιλώντας σε τηλεοπτικά κανάλια.

Read More

And More