Γιώργος Κατσαούνης – Survivor: Όσα δεν γνωρίζεις για τον 27χρονο αγρότη από τους «Μαχητές»

Ο Γιώργος Κατσαούνης είναι ένας από τους φετινούς συμμετέχοντες του Survivor, ο οποίος αναμένεται να μας απασχολήσει τους επόμενους μήνες, μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Κατσαούνης ανήκει στην ομάδα των Μαχητών και μέχρι στιγμής έχει κεντρίσει την προσοχή του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κατσαούνης

Ο Γιώργος Κατσαούνης γεννήθηκε το 1994 και ζει στα Φάρσαλα της Λάρισας. Το επάγγελμα του είναι αγρότης και καλλιεργεί λαχανικά και όσπρια. 

Ο ίδιος λατρεύει τον αθλητισμό, είναι πολύ δραστήριος και του αρέσει η επιβίωση σε αντίξοες συνθήκες, αυτός ήταν και ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή και στο Survivor. Στην καθημερινότητά του, του αρέσει να περνάει τον χρόνο του, κάνοντας πυγμαχία ενώ η μεγάλη του αγάπη είναι οι αγώνες δρόμου με μηχανές.

Ο Γιώργος Κατσαούνης σαν χαρακτήρας είναι πολύ ευγενής, αλλά και παρορμητικός και αντιδραστικός. Αυτό αποδεικνύεται και μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης, όπου ήδη έχει έρθει σε έντονη ρήξη με άλλους παίκτες.

Ο Γιώργος Κατσαούνης, που πολλοί τον φωνάζουν, λαϊκό παιδί, δηλώνει single και… ωραίος, ενώ πριν μπει στο παιχνίδι είχε αποκαλύψει πως αν κερδίσει το χρηματικό έπαθλο θα το επενδύσει στην οικογενειακή επιχείρηση που διατηρεί. Ο παίκτης των Μαχητών έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην οικογένειά του και ειδικά στην γιαγιά του, η οποία είναι και εκείνη που τα το λείψει περισσότερο για όσο παραμείνει στο παιχνίδι.

H συμμετοχή στο Survivor

O Γιώργος Κατσαούνης από την πρεμιέρα του Survivor έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον του κοινού ενώ έχει έρθει και πολύ κοντά με κάποιους παίκτες. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και η Μυριέλλα Κουρεντή. Όπως φαίνεται ο Γιώργος Κατσαούνης συμπαθεί ιδιαίτερα την Μυριέλλα Κουρεντή, η οποία βρίσκεται στην ομάδα των «Διασήμων». Μπορεί το παιχνίδι να μετράει λίγες εβδομάδες, ωστόσο ο ίδιος έχει προλάβει να εκφράσει με διάφορους τρόπους την αδυναμία του προς την ηθοποιό. Όπως αναφέρουν οι συμπαίκτες τους, ο Γιώργος κάθε φορά που βλέπει την Μυριέλλα την χαιρετάει και της στέλνει καρδιές, ενώ της έφτιαξε και ένα βραχιολάκι. Μάλιστα στο τελευταίο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Δευτέρας 5/1 είδαμε τους δύο παίκτες να έρχονται πολύ κοντά, όταν η παίκτρια κατέρρευσε στον στίβο μάχης.

Ο Γιώργος Κατσαούνης έτρεξε στο πλευρό της, της έδωσε τις πρώτες βοήθειες, με πολλούς να κάνουν λόγο για ένα νέο ερωτικό ειδύλλιο.

Το πρωί της Τρίτης, ένας από τους φίλους του Γιώργου Κατσαούνη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και μεταξύ άλλων έδωσε κάποιες πληροφορίες για τον αγαπημένο του φίλο.

Read More

And More