Γιώργος Κατσαούνης – Survivor: Το μήνυμα της αδελφής του μετά την αποβολή

Ο Γιώργος Κατσαούνης, μετά από περίπου πέντε μήνες παραμονής, αποβλήθηκε από το Survivor και η ανακοίνωση έγινε στο επεισόδιο της Κυριακής 8/5 από τον Γιώργο Λιανό.

Η παραγωγή αποφάσισε να μην αφήσει ατιμώρητο τον παίκτη που επιτέθηκε στον Τάκη Καραγκούνια, με αφορμή έναν τσακωμό για τα παπούτσια του δεύτερου.

«Γίναμε μάρτυρες ενός περιστατικού που μας θορύβησε, μας στενοχώρησε και το μελετήσαμε με πολλή προσοχή. Αφορά τον Γιώργο Κατσαούνη από την κόκκινη ομάδα, ο οποίος αργά το βράδυ κινήθηκε απειλητικά προς τον Τάκη Καραγκούνια. Μελετώντας προσεκτικά το βίντεο, εξετάσαμε κάθε ενέργεια κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε όλοι σας, το Survivor είναι ένα παιχνίδι με κανόνες. Οι κανόνες είναι ξεκάθαροι. Αμέσως μετά το περιστατικό, η απόφασή μας ήταν να απομακρύνουμε τον Γιώργο από τους αγώνες και το Survivor, μέχρι να ληφθεί μια απόφαση» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor στους υπόλοιπους παίκτες.

Το πρωί της Δευτέρας 9/5, η αδελφή του Γιώργου Κατσαούνη, Αναστασία Κατσαούνη έγραψε στο Instagram ένα μήνυμα στήριξης για τον αδελφό της.

«Καλή επιστροφή αδερφέ μου. Φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και με τον κόσμο δίπλα σου» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτηση της Αναστασίας Κατσαούνη:

Read More

And More