Γιώργος Κατσινόπουλος: Όσα αποκάλυψε για το Nomads και το σχόλιο για τη Δήμητρα Φραντζή

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος ήταν αυτός που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του Nomads. Μια ανάσα πριν τον τελικό του reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής βγήκε εκτός από τον Κωνσταντίνο Οροκλό με τον οποίο “μονομάχησε”. Την Αποστολία Ζώη που ήταν η τρίτη υποψήφια την έσωσε το κοινό.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του Γιώργου Κατσινόπουλου τον είδαμε σε ζωντανή σύνδεση με την Φαίη Σκορδά και την εκπομπή “Το πρωινό” όπου απάντησε σε όλες της ερωτήσεις της πρωινής παρέας. “Δεν θα άλλαζα τίποτα από το παιχνίδι. Θα ήθελα κάποια αγωνίσματα να είναι πιο δύσκολα”, είπε ο ίδιος.

Η παρουσία του στο παιχνίδι κέρδισε τις εντυπώσεις και ο χαρακτήρας του είναι αυτός που είδαμε και στο παιχνίδι. Αυτό υπογράμμισε και ο ίδιος λέγοντας πως δεν είπε ποτέ κάτι με κλειστά μικρόφωνα και ότι είχε να πει το έλεγε πάντα με ανοιχτά μικρόφωνα και μπροστά στην κάμερα.

Εκτός από το ήθος του όμως ξεχώρισε και η μαχητικότητά του. Μάλιστα, ο ίδιος απέδειξε για ακόμα μία φορά πόσο επίμονος και μεθοδικός είναι ως αθλητής. “Από την 5η εβδομάδα αγωνιζόμουν τραυματισμένος. Έκατσα με δική μου ευθύνη”, τόνισε.

Βέβαια, δεν δίστασε να απαντήσει και στην ερώτηση για την Δήμητρα Φραντζή με την οποία ήρθαν πιο κοντά μέσα στο Nomads. “Με τη Δήμητρα υπάρχει μεγάλη συμπάθεια και σεβασμός. Είναι αγωνίστρια”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

Read More

And More