Γιώργος Κατσινόπουλος: Πέρασε την πρώτη μέρα του χρόνου στο σπίτι του Μαυρίδη

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε ο Γιώργος Κατσινόπουλος για να περάσει την πρώτη μέρα του χρόνου με τον φίλο του, Γιώργο Μαυρίδη. Η σχέση τους αναπτύχθηκε μέσα στο reality επιβίωσης του ΑΝΤ1 και φαίνεται ότι απέκτησε γερές βάσεις. Οι δυο τους συνεχίζουν να κάνουν παρέα και μετά την ολοκλήρωση του Nomads. O Γιώργος Μαυρίδης μάλιστα κάλεσε το φίλο του στο σπίτι του, στην συμπρωτευούσα.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος με τη σειρά του ευχαρίστηκε τον γνωστό tattoo artist μέσα από ένα post instagram τόσο για το δώρο της φιλίας όσο και για την φιλοξενία. Την καλύτερη υποδοχή του έκανε βέβαια η μαμά του Γιώργου Μαυρίδη που φρόντισε να μαγειρέψε πολλά και νόστιμα φαγητά για τον καλεσμένο τους.

Και οι δύο παίκτες έδειξαν μέσα από το παιχνίδι το ήθος και την ποιότητα του χαρακτήρα τους και αγαπήθηκαν από το κοινό περισσότερο. Αυτό δείχνουν άλλωστε και τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχονται καθημερινά από τους διαδικτυακούς τους φίλους.

View this post on Instagram

Η πρώτη μέρα του έτους μου χάρισε ομορφες οικογενειακες και ζέστες στιγμές στην όμορφη Θεσσαλονίκη ..Τα θεμελια μίας όμορφης φιλίας με δύο ανθρώπους @georgemavridis_tattooligans ,@nikos_anadiotis στήθηκαν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την πατρίδα και δυναμώνουν στην Ελλάδα. Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο..Υπεροχοι άνθρωποι, προέρχονται από αντίστοιχα ιδιαίτερους ανθρώπους. .Μαμά Εύη ευχαριστώ για την φιλοξενία και για τις υπέροχες γεύσεις .. #Nomads #Ant1 #KatsinoFans #frienship #KatsinoTeam #New_Year

A post shared by George Katsinopoulos (@georgekatsinopoulosofficial) on

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος επέστρεψε φυσικά και στους μικρούς μαθητές του στους οποίους είχε λείψει τρομερά ενώ συνεχίζει να διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μετά το παιχνίδι και με τη Δήμητρα Φραντζή. Όσο ήταν μάλιστα στο Nomads οι φήμες τους ήθελαν να είναι ζευγάρι κάτι που μάλλον επιβεβιαώνεται με την παρέα που κάνουν και τώρα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164