Γιώργος Κιμούλης: Η κούκλα κόρη Μαριάννα του τον καμάρωσε στην πρεμιέρα του! Φωτογραφίες

Η Μαριάννα Κιμούλη, κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη είναι πλέον μια όμορφη νεαρή γυναίκα 25 ετών! Η Μαριάννα γοητευμένη από το επάγγελμα του πατέρα της, σπούδασε στο Royal Central School of speech and Drama του Λονδίνου και η πορεία της στην υποκριτική αναμένεται λαμπρή!

Η κόρη του Γιώργου Κιμούλη είναι και η μεγαλύτερη θαυμάστρια του πατέρα της που του έχει μεγάλη αδυναμία και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του σε κάθε του θεατρικό εγχείρημα! Χθες ο μεγάλος μας ηθοποιός έκανε επίσημη πρεμιέρα στο θέατρο Τόπος Αλλού, με την παράσταση “Το παγκάκι στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά υπογράφει και την σκηνοθεσία! Η Μαριάννα δεν θα μπορούσε να λείπει! Καμάρωσε τον πατέρα της και μετά πόζαρε χαμογελαστή, στο φωτογραφικό φακό!

Δες φωτογραφίες

Λίγα λόγια για την παράσταση

Δύο άγνωστοι συναντιούνται και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήσαν κάτι άλλο; Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν; Πρόκειται για μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;

Ο Αλεξάντερ Γκέλμαν ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της της Ρωσίας. Το Παγκάκι γράφτηκε το 1983, πριν από την κατάρρευσή της Σοβιετικής Ένωσης, όταν η αυθαιρεσία και η διαφθορά κυριαρχούσαν. Έχει μεταφραστεί και παιχτεί σε πάρα πολλές χώρες. Το πικρό του χιούμορ το κάνει διαχρονικό και κωμικοτραγικά επίκαιρο.

κηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

Μετάφραση: ΝΙΚΟΣ ΚΑΜΤΣΗΣ

Διασκευή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

Σκηνικά: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

Κοστούμια: ΣΟΦΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ

Φωτισμοί: ΣΤΕΛΛΑ ΚΑΛΤΣΟΥ

Φωτογραφίες: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΟΥΛΗΣ

Παίζουν:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗ

 

 

 

 

 

Read More

And More