Γιώργος Κιμούλης: Πρεμιέρα με την κούκλα κόρη του στο πλευρό του!

«Ευτυχώς το μήλο δεν έπεσε κάτω απ’ τη μηλιά, πήγε πιο μπροστά κι έφτιαξε δικό του δέντρο… Η ευτυχία δεν έχει λόγια…», είχε γράψει παλιότερα οΓιώργος Κιμούλης στο Facebook και είχε δίκαιο, αφού η 22χρονη μόλις κόρη του Μαριάννα Κιμούλη έχει ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής κι έχει καταφέρει ήδη πολλά.

Μπορεί να μην έχει τελειώσει τις σπουδές υποκριτικής στο Queen Mary, University of London, όμως, η Μαριάννα Κιμούλη, φαίνεται ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο του πατέρα της και άρχισε να ξεχωρίζει από νωρίς. Ήδη έχει συμμετοχές σε σπουδαίες παραστάσεις και ταινίες με αξιόλογο cast. Οι γνώσεις της για το θέατρο είναι πολλές και όποιος την ακούει να μιλά αγγλικά πιστεύει ότι είναι γεννημένη στην Οξφόρδη!

Η κόρη της Μαρίας Δαμανάκη και του γοητευτικού Γιώργου Κιμούλη, βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης “Επικίνδυνες σχέσεις” κι απόλαυσε τον πατέρα της στη σκηνή. Μαζί τους πόζαρε και ο αδεφός του ηθοποιού και σκηνοθέτης, Κώστας Κιμούλης. Πώς θα μπορούσε η Μαριάννα με τέτοια οικογένεια ν’ ακολουθήσει διαφορετική πορεία;

Read More

And More