Γιώργος Κιμούλης: Στην κουζίνα με την κόρη του Μαριάννα! Μαγείρεψαν για το πασχαλινό τραπέζι! [pic]

Από τους πιο αγαπημένους και αξιόλογους ηθοποιούς της γενιάς του ο Γιώργος Κιμούλης δεν συνηθίζει να κάνει συχνά αναρτήσεις στα social media. Ωστόσο χθες Πάσχα ο ηθοποιός είχε μια ξεχωριστή μέρα μαζί με την κόρη του Μαριάννα, την οποία απέκτησε από το γάμο του με την γνωστή πολιτικό,Μαρία Δαμανάκη.

Ο ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με την κόρη του Μαριάννα στην κουζίνα, όπου και οι δυο μαγειρεύουν, ετοιμάζοντας το γιορτινό πασχαλινό τραπέζι!

Η Μαριάννα που ακολούθησε τα βήματα του μπαμπά της και σπούδασε υποκριτική έχει μεγάλη αδυναμία στον μπαμπά της, αλλά και εκείνος στη μοναχοκόρη του.

Ο Γιώργος Κιμούλης έχει δηλώσει στο παρελθόν σε συνέντευξή του για την κόρη του:

Η κόρη μου έχει τη δική της ζωή. Είναι αυτόνομο πλάσμα. Μαζί σχεδόν μεγαλώσαμε. Ο όρος “συγκατοικώ” με την κόρη μου σημαίνει ότι είναι αυτόνομο πλάσμα αλλά παλεύεις να μη φέρει αυτή η σχέση ίχνος κτητικότητας. Δεν είμαι περήφανος για εκείνη, αλλά χαίρομαι. Γιατί και πάλι, η περηφάνια φέρει μια κτητικότητα του γονιού προς το παιδί, σαν να λέει «το παιδί μου πετυχαίνει και αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού μου». Είναι λίγο τσιγκούνικο. Το να είσαι ευτυχισμένος για την επιτυχία ενός πλάσματος, ναι. Το να είσαι περήφανος σημαίνει κρυφά ότι είσαι…

Read More

And More