Γιώργος Κωνσταντίνου: Ξεσπά για δημοσίευμα που τον ήθελε στο νοσοκομείο – «Τι ήταν αυτό το πράγμα;»

Το περασμένο διάστημα είχαν κυκλοφορήσει κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν τον Γιώργο Κωνσταντίνου να περνά μι περιπέτεια με την υγεία του και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο της Πάτρας όπου έτυχε να βρίσκεται για περιοδεία. Ωστόσο, τα δημοσιεύματα αυτά όπως φαίνεται ήταν ψευδή.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Κωνσταντίνου μιλώντας στην εφημερίδα Οn Time και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού και μέσα σε όλα διέψευσε τις φήμες αυτές λέγοντας πως πήγε στο νοσοκομείο για να επισκεφθεί έναν φίλο του ορθοπεδικό.

Η υγεία σας πώς είναι; Έγινε γνωστή μια περιπέτεια που περάσατε πρόσφατα και μεταφερθήκατε στο νοσοκομείο της Πάτρας, όπου βρισκόσασταν για περιοδεία.

Δεν πέρασα καμία περιπέτεια. Τι ήταν αυτό το πράγμα; Είχα ένα φίλο ορθοπεδικό κι επειδή το γόνατό μου έκανε κρακ, κρακ από τα άλατα, καθώς είχα να τον δω πολύ καιρό, μιλήσαμε και μου είπε: «είσαι στην Πάτρα, δεν σε είδα…» και του είπα ότι θα περάσω να σε δω. Ευκαιρία να έβλεπε και το γόνατό μου. Δηλαδή, αν πάω σε ένα νεκροταφείο, θα πείτε ότι έχω πεθάνει; Δεν γλιτώνεις…

Για να πάω στο νοσοκομείο να κοιταχτώ, θα βάλω μουστάκι, γένια, παλτό, καπέλο και θα πάω νύχτα… Δεν είναι να πάω στο νοσοκομείο, θα γράψουν όλοι: «Πεθαίνει, κάτι έχει». Καταλαβαίνω ότι κάνουν μία δουλειά, θέλουν να βγάλουν ένα μικρό λαβράκι για να μπορέσουν να επιβιώσουν. Υπάρχουν, βέβαια, κάποιοι συνάδελφοι που καμία φορά γελάω και κάποια άλλη θυμώνω και τους κατακρίνω.

Read More

And More