Γιώργος Κοψιδάς: Ποιος είναι ο ηθοποιός που έχει αναστατώσει την ομάδα των διασήμων; Φωτογραφίες από τη ζωή του

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που έχουν κερδίσει την εκτίμηση και τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού. Ο γνωστός ηθοποιός ανήκει στην ομάδα των διασήμων και σε κάθε αγώνισμα προσπαθεί να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, προκειμένου να φέρει νίκες στην ομάδα του. Άλλοτε τα καταφέρνει κι άλλοτε όχι!

Τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Κοψιδάς βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων, αφού η κίνησή του να δεχθεί το ρύζι της Ανθής Σαλαγκούδη και να μην το μοιραστεί με τους συμπαίκτες του εξόργισε κάποιους από αυτούς. Ο ηθοποιός, αφού ζήτησε συγγνώμη από την ομάδα του στο συμβούλιο του νησιού μπροστά στον Γιώργο Λιανό, ξεκαθάρισε ότι επρόκειτο μόλις για δύο κουταλιές ρύζι και όχι για ολόκληρη την μερίδα της.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κοψιδάς που αναστάτωσε την ομάδα των διασήμων;

Ο Γιώργος Κοψιδάς είναι 45 ετών, ηθοποιός και γεννήθηκε στην Αθήνα. Από την εφηβεία του ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ παίζοντας σε διάφορες ομάδες για συνολικά 15 χρόνια. Η πρώτη του δουλειά στα 18 του χρόνια ήταν σε εταιρεία καθαρισμού στο δήμο.

Στις αρχές του 2000 αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική κάνοντας διάφορα σεμινάρια ενώ αποφοίτησε από το Θέατρο των Αλλαγών. Έχει παίξει σε πολλές σειρές. Τα τελευταία 8 χρόνια αποφάσισε να γίνει vegan για ηθικούς λόγους. Είναι ελεύθερος άνθρωπος και πολύ δίκαιος.

Ακόμα και αν χρειαστεί να παίξει για έπαθλο που είναι κρέας, θα αγωνιστεί με το ίδιο πάθος για να μπορέσει να φάει η ομάδα του. Στο SURVIVOR μπήκε γιατί τον ενθουσιάζει το γεγονός ότι θα είναι στην φύση και πιστεύει πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στις συνθήκες διαβίωσης λόγω του τρόπου ζωής που έχει επιλέξει.

 

 

Read More

And More