Γιώργος Κοψιδάς: Βραδινή έξοδος για τον πρώην Survivor – Πού τον απαθανάτισε ο φακός;

Τι και αν διανύουμε τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου αρκετοί είναι εκείνοι που παραμένουν στην πρωτεύουσα και απολαμβάνουν τις ομορφιές της καλοκαιρινής Αθήνας. Ανάμεσά τους και ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο γνωστός ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor μπορεί ήδη να έχει κάνει κάποιες εξορμήσεις σε αγαπημένους προορισμούς, όμως αυτή την περίοδο βρίσκεται στη βάση του.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Γιώργος Κοψιδάς θέλησε να πάει θέατρο και έτσι επισκέφτηκε το Άλσος προκειμένου να παρακολουθήσει το εντυπωσιακό show του Τάκη Ζαχαράτου.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιώργο Κοψιδά κατά την είσοδό του στο θέατρο, όπου πόζαρε ανανεωμένος και χαμογελαστός. Ο ηθοποιός μπορεί να έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής στο κοινό με την συμμετοχή του στο Survivor, ωστόσο προτιμά να κρατά όσο το δυνατόν πιο χαμηλούς τόνους.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Ένα show με τις περισσότερες μεταμφιέσεις και μιμήσεις από οποιαδήποτε άλλη φορά, με υπέροχα σκηνικά και κοστούμια, με πλειάδα μουσικών και χορευτών, με έναν εξαιρετικό θίασο και την εκρηκτική Άντζελα Δημητρίου στο πλευρό του σ’ ένα εντυπωσιακό σκηνικό και μια παραγωγή υψηλής αισθητικής.

Best of Eurovision… από την Μπέσυ Αργυράκη, στην Καλομοίρα, στην Έλενα Παπαρίζου και στην φουέγκο Φουρέιρα που συναντιέται με τη Μαντόνα επί σκηνής. Η Λασκαρίνα Μπουλουμπίνα The Musical που βάζει στη θέση τους μπουρλοτιέρικα Πούτιν και Ερντογάν…

Στην σκηνή τους Άλσους οι αρχηγοί κρατών συνομιλούν με λοιμωξιολόγους και με τους παίκτες από το survivor… Η super star λοιμωξιολόγος Ματίνα Παγώνη εξομολογείτε το δράμα του να είσαι super star… Η πολιτική ηγεσία τσιμπιέται από τις Άγριες Μέλισσες ψάχνοντας το εμβόλιο στο Διαφάνι…

Τηλεοπτικά πρόσωπα, τηλεπαιχνίδια, πρωϊνάδικα και μεσημεριανές εκπομπές, συναντιούνται με την Βασίλισσα Ελισάβετ και την συμμαθήτρια της Ζωζώ Σαπουντζάκη … που έχουν αφήσει κάτι στη μέση!!! Η εθνική Γιάννα Αγγελοπούλου παρεμβαίνει με τον δικό της μοναδικό τρόπο και βάζει τα πράγματα στη θέση τους…

Ο απόλυτος showman Τάκης Ζαχαράτος με έναν εξαιρετικό θίασο στο πλευρό του, με πλειάδα μουσικών και χορευτών, στο δροσερό κήπο του Άλσους, με πολύ γέλιο, μιμήσεις, χορό, χαρά και αισιοδοξία θα κάνει τις νύχτες μας ομορφότερες.

Στο αγαπημένο πια Θέατρο Άλσος, ιστορικό και καλλιτεχνικό στέκι, στην καρδιά της πόλης, σε ένα θέατρο που πληροί όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών όπως προστάζει η επικαιρότητα, ο Τάκης Ζαχαράτος, θα ξαναγράψει τη δική του ιστορία. Σ ένα μοναδικό καλοκαιρινό ξέφρενο πάρτι που θα μας ταξιδέψει μες τη χαρά, το γέλιο και την διασκέδαση, όσο ποτέ άλλοτε!

Read More

And More