Γιώργος Κόρομι – Survivor All Star: Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφός του – Οι τρυφερές αναρτήσεις στα social media

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους παίκτες που γνώρισε το ευρύ κοινό μέσα από την τέταρτη σεζόν του Survivor.

Ο “Κόρο”, όπως τον αποκαλούν οι περισσότεροι, κατάφερε από την αρχή να ξεχωρίσει και μάλιστα να φτάσει μέχρι και την τελική τετράδα. Το αρρενωπό παρουσιαστικό του και τα γαλανά μάτια του δεν πέρασαν απαρατήρητα από τον γυναικείο πληθυσμό. Εκείνος, ωστόσο, φρόντισε από πολύ νωρίς να καταστήσει σαφές πως η καρδιά του είναι δοσμένη αλλού.

Γιώργος Κόρομι – Survivor All Star: Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ο λόγος για τη σύντροφό του, την Τίνα η οποία του έστειλε και αρκετά μηνύματα στα έπαθλα επικοινωνίας που είχαν.

Η Τίνα καθ’ όλη την διάρκεια παραμονής του Γιώργου Κόρομι στο Survivor συνέχιζε να τον στηρίζει και, ακόμη και όταν κάποιοι προσπάθησαν να την επηρεάσουν αφήνοντας υπονοούμενα για τον αγαπημένο της και τη σχέση που μπορεί να είχε αναπτύξει με συμπαίκτριές της, εκείνη έμεινε ανεπηρέαστη δείχνοντάς του απόλυτη εμπιστοσύνη.

«Μου λείπεις πάρα πολύ και είσαι πάντοτε στη σκέψη μου. Το γέλιο σου, το χαμόγελό σου, η παρέα σου. Και έχουμε ακόμα πόσους μήνες μέχρι να γυρίσεις νικητής. Είμαι πάρα πολύ περήφανη για σένα, έχεις μείνει πιστός στον εαυτό σου και έχεις αποδείξει σε όλη την Ελλάδα τι άντρας είσαι. Συνέχισε να κάνεις ακριβώς αυτό που κάνεις. Εδώ στην Αθήνα είμαστε όλοι πάρα πολύ καλά, η οικογένειά σου, οι φίλοι σου και το μαγαζί σου, είναι όλα τέλεια.

Η Μίμι κοιμάται με τις παντόφλες σου και ακόμα κλαίει όταν πάμε σπίτι σε περιμένει με αγωνία. Σε αγαπώ και σε περιμένω» ήταν το μήνυμα της κοπέλας του Γιώργου Κόρομι.

Γιώργος Κόρομι – Τίνα: Οι κοινές φωτογραφίες στα social media

«Είχε έρθει στο μαγαζί που διαθέτω στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέ και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκινήσαμε να μιλάμε επειδή έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και γίναμε φίλοι. Ουσιαστικά π σχέση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά. Περάσαμε καραντίνα, περάσαμε Survivor συνεχίζουμε.

Η Τίνα είναι ένας άνθρωπος που με καταλαβαίνει και δεν λειτουργεί παρασιτικά. Το λέω αυτό γιατί ξέρω πολλές σχέσεις που είναι παρασιτικές. Εγώ δεν έψαχνα το άλλο μου μισό. Έψαχνα έναν ολοκληρωμένο άνθρωπο, που έχει τη δουλειά του, το σπίτι του και ψάχνει έναν άλλο ολοκληρωμένο άνθρωπο για να κάνει μια σχέση» είχε παραδεχτεί ο Γιώργος Κόρομι στο περιοδικό ΟΚ!.

Μετά την έξοδο του Γιώργου Κόρομι από το Survivor, η σχέση τους, σε αντίθεση με άλλα ζευγάρια, δυνάμωσε ακόμη περισσότερο και ξεκίνησαν να περνούν ακόμη περισσότερο χρόνο μαζί. 

Ταξίδια, εκδρομές στη φύση και αθλητικές δραστηριότητες είναι μόνο μερικά από τα πράγματα που λατρεύουν να κάνουν οι δυο τους. 

Τώρα, που ο Γιώργος Κόρομι μπήκε και πάλι στο ριάλιτι επιβίωσης, το μόνο σίγουρο είναι πως η αγαπημένη του, Τίνα θα είναι η πιο ένθερμη θαυμάστριά του.

Ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί σε βόλτα τους στα Ματογιάννια της Μυκόνου

Το ζευγάρι είναι σε σχέση αρκετά χρόνια και ποιος ξέρει; Ίσως μετά το τέλος της παρουσίας του Γιώργου Κόρομι στο Survivor All Star να κάνουν το επόμενο βήμα…

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More