Γιώργος Κόρομι: Η αλλαγή στην εμφάνισή του θυμίζει τον… προπάππου του – Φωτογραφία

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους παίκτες του φετινού Survivor που κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή εξαιτίας του παρουσιαστικού του, των αγωνιστικών του επιδόσεων αλλά και του χαρακτήρα του. Ο Γιώργος που είναι δεινός κολυμβητής και αγαπά ιδιαίτερα το ψαροντούφεκο κατάφερνε – και συνεχίζει – να βγάζει ψάρια προσφέροντας έξτρα τροφή στην ομάδα του αλλά και χαρίζοντας αρκετές νίκες στα αγωνίσματα. (διάβασε εδώ όλα όσα θες να ξέρεις για τον Γιώργο Κόρομι)

Όλο αυτό το διάστημα, των τριών μηνών της παραμονής στο ριάλιτι επιβίωσης όπως σε όλους τους παίκτες έτσι και στο παρουσιαστικό του Γιώργο Κόρομι παρατηρούμε κάποιες αλλαγές που αφορούν όχι μόνο την απώλεια κιλών αλλά και τα μαλλιά με τα μούσια του. Αυτή η αλλαγή, θύμισε στην οικογένειά του τον… προπάππου του από την Κρήτη. Μάλιστα, η οικογένεια του γοητευτικού Survivor που διαχειρίζεται ένα από τα fan club του στο instagram κοινοποίησε μια φωτογραφία του δίπλα σε αυτή του προγόνου του και έγραψαν, 

“Και έτσι ξαφνικά που τον κοιτάζαμε το άλλο βράδυ… Πρώτη φορά με μουστάκι, λέγαμε τώρα μοιάζει από το Κριτικό σοι. Κοπέλι μας! Ο παππούς από το Ψηλορείτη αν και έζησε 105 χρόνια δεν σε πρόλαβε, σήμερα σίγουρα θα ήταν πολύ περήφανος για σένα τον δισεγγονο του!”

Read More

And More