Γιώργος Κόρομι: Η αποκάλυψη για την αμοιβή των Μαχητών στο Survivor

Συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον Γιάννη Βίτσα παραχώρησε ο Γιώργος Κόρομι.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μεταξύ άλλων αποκάλυψε την αμοιβή που λάμβαναν οι Μαχητές στον περσινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης.

Ένα χρόνο μετά την συμμετοχή σου στο Survivor, πόσο έχει αλλάξει ζωή σου;

Έχει αλλάξει σίγουρα προς το καλύτερο και χαίρομαι που κατάφερα να ζήσω αυτή την εμπειρία. Μου έχουν ανοίξει επαγγελματικές πόρτες και απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα και την αγάπη του κόσμου, όπως άλλωστε και όλοι όσοι πήραμε μέρος. Εγώ παρέμεινα στο παιχνίδι για επτά μήνες, οπότε ο κόσμος με έζησε σε χαρές, λύπες και εντάσεις. Νιώθει οικεία μαζί μου κι αυτό το εκφράζει όταν με πλησιάζει και μου μιλά.

Τι αποκόμισες από τη συμμετοχή σου στο ριάλιτι επιβίωσης;

Πολύτιμες εμπειρίες! Το δικό μου κίνητρο για να λάβω μέρος ήταν καθαρά αυτό. Εννοείται ότι τα χρήματα με τα οποία αμειβόμασταν ήταν μια πολύ καλή ώθηση, καθώς είμαστε σε lockdown και δεν υπήρχαν δουλειές, αλλά δεν ήταν ο λόγος για να βρίσκομαι εκεί. Θυμάμαι άλλους παίκτες που μετρούσαν την κάθε εβδομάδα που περνούσε και πρόσθεταν τα ποσά. Υπολόγιζαν πόσο έπρεπε να μείνουν για να τακτοποιήσουν υποχρεώσεις που είχαν έξω από το παιχνίδι. Εγώ δεν σκεφτόμουν έτσι. Οι πρώτες 15 μέρες ήταν δύσκολες, αλλά μετά χάθηκα, με έφαγε το νησί!

Ποιο ήταν το ποσό για τους μαχητές;

Οι Μαχητές παίρναμε 1000 ευρώ την εβδομάδα καθαρά.

Φωτογραφία: Instagram

Read More

And More