Γιώργος Κόρομι: Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του – Βίντεο

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 22/10 η αθλητική εκδήλωση «Τρίαθλο IRONMAN 70.3 VOULIAGMENI GREECE», όπου συμμετείχαν και Έλληνες celebrities.

Μεταξύ αυτών και ο Γιώργος Κόρομι, ο οποίος παίρνει μέρος κάθε χρόνο στην συγκεκριμένη εκδήλωση, καθώς λατρεύει τα αθλήματα και τη γυμναστική.

Τη φετινή του συμμετοχή όμως, θα την θυμάται για μια ζωή, αφού φρόντισε να την “σημαδεύσει” με ένα ευχάριστο γεγονός. Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά το τέλος τους διαγωνισμού επιφύλασσε μια έκπληξη στην σύντροφο του, Τίνα, η οποία είχε βρεθεί στο πλευρό του για να τον στηρίξει.

Ο Γιώργος Κόρομι πλησίασε την αγαπημένη του και με την βοήθεια του παρουσιαστή της εκδήλωσης, της έκανε πρόταση γάμου.

Ο ίδιος γονάτισε μπροστά στη σύντροφό του, Τίνα και στη συνέχεια τη ρώτησε αν θα ήθελε να γίνει γυναίκα του. Έπειτα της φόρεσε το μονόπετρο και αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί.

Η γνωριμία του ζευγαριού

Τον Γιώργο Κόρομι τον γνωρίσαμε το 2021 μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor 4, ενώ πέρυσι τον είδαμε ξανά στους στίβους μάχης στον Άγιο Δομίνικο, όπου αγωνιζόταν για τον τίτλο του Survivor All Star.

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και από εκεί μάθαμε και περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Ο Γιώργος Κορόμι λοιπόν, εδώ και τέσσερα χρόνια περίπου είναι σε σχέση με την αγαπημένη του, Τίνα, η οποία κατάγεται από τον Καναδά και μαζί της μοιράζεται πολλές φωτογραφίες τους στα social media.

Οι δυο τους περνούν υπέροχες στιγμές, λατρεύουν να ταξιδεύουν σε όμορφα μέρη ενώ μοιράζονται την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό.

Η πρώτη φορά που έγινε γνωστή η σχέση τους, ήταν σε ένα έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor το 2021.

Ο Γιώργος Κόρομι μόλις διάβασε το μήνυμα της αγαπημένης του, χωρίς να μπορεί να κρύψει την χαρά του είχε πει: «Hey baby. I miss you so much και έχουμε ακόμη 4 μήνες μέχρι να γυρίσεις νικητής. Σε ευχαριστώ για το δώρο σου, είναι σαν να μην έφυγες πoτέ. Προχώρα δυνατά και να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός από την νίκη. You got this».

Για τη γνωριμία του με την Τίνα, ο Γιώργος Κόρομι είχε αποκαλύψει στο περιοδικό ΟΚ!: «Είχε έρθει στο μαγαζί που διαθέτω στο κέντρο της Αθήνας με χυμούς, καφέ και είδη υγιεινής διατροφής. Ξεκινήσαμε να μιλάμε επειδή έχουμε τον ίδιο τρόπο ζωής και γίναμε φίλοι. Ουσιαστικά π σχέση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά. Περάσαμε καραντίνα, περάσαμε Survivor συνεχίζουμε».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη “Koro” Γιώργος-Μίκλος Κόρομι (@georgekoromi)

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους 

 

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

Read More

And More