Γιώργος Κόρομι: «Πιστεύω ότι αν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρξει παρενόχληση» – Η ενόχληση της Καινούργιου

Ο Γιώργος Κόρομι παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό HELLO και τον Γιάννη Βίτσα, στην οποία αναφέρθηκε στο αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση κατά τη διάρκεια της καριέρας του στον χώρο του modelling.

«Ξεκίνησα το modelling στα πέντε μου χρόνια. Ήμουν σε πρακτορείο κανονικά και σταμάτησα στα 15 λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων στο σχολείο. Το άρχισα ξανά στην ηλικία των 20. Πιστεύω ότι αν δεν δώσεις δικαιώματα, δεν θα υπάρξει παρενόχληση.  Αν θέσεις κάποια όρια, ο άλλος το καταλαβαίνει και δεν τα ξεπερνά – εκτός αν έχεις να κάνεις με αρρωστημένες καταστάσεις» τόνισε ο πρώην παίκτης του Survivor.  

Η Κατερίνα Καινούργιου ακούγοντας τη συνέντευξη του Γιώργου Κόρομι στην εκπομπή «Super Κατερίνα» δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη ενόχλησή της με τη συγκεκριμένη ατάκα: «Δεν γίνεται να μην το εννοούσε… Αυτό που θα πει ο άλλος, αυτό γράφουν. Ο Γιάννης Βίτσας είναι εξαιρετικός. Αυτό έχει πει. Για μένα αυτή η ατάκα είναι προκλητική. Γνωρίζουμε πολύ κόσμο που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα και τους έχουν παρενοχλήσει. Ήταν άστοχη η δήλωση του». 

 

Read More

And More