Γιώργος Κοτανίδης: Ιατρικό λάθος ο θάνατός του;

Γιώργος Κοτανίδης: Ιατρικό λάθος ο θάνατός του; | tlife.gr

Λίγη ώρα αφού οι εκδόσεις Κείμενα με μια ανάρτησή τους στο Facebook έκαναν γνωστό ότι ο Γιώργος Κοτανίδης έφυγε από τη ζωή, γεμίζοντας θλίψη όσους τον γνώρισαν είτε προσωπικά είτε μέσα από τους ρόλους του, ο Γρηγόρης Ψαριανός έκανε μια αινιγματική ανάρτηση.

«Απίστευτο. Μας αποχαιρέτισε ξαφνικά -θύμα ιατρικής αμέλειας;- ο φίλος μας Γιώργος Κοτανίδης» έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o πρώην βουλευτής, Γρηγόρης Ψαριανός, προκαλώντας αίσθηση. Σύμφωνα δε με πληροφορίες δεν ήταν ο μόνος που έκανε λόγο για ενδεχόμενο ιατρικού λάθους.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, όπως είπε στο newsit.gr, είχε στενή φιλική σχέση με τον Γιώργο Κοτανίδη και περιέγραψε τα όσα έμαθε για το θάνατο του γνωστού ηθοποιού. Όπως είπε, πρόσφατα είχε μπει στο νοσοκομείο για μια εξέταση ρουτίνας αλλά υπήρξε μια μόλυνση, που κατέληξε θανατηφόρα.

Η εξέταση ρουτίνας που έκανε πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Κοτανίδης ήταν η αρχή του κακού, όπως περιέγραψε στο newsit.gr ο Γρηγόρης Ψαριανός. «Ξέρω ότι είχε κάνει μια κολονοσκόπηση, στην οποία υπήρχε μια επιπλοκή, ενώ η κατάσταση του δεν προσέχθηκε τόσο όσο θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να επιδεινωθεί και τις τελευταίες ημέρες να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Ψαριανός.

Η είδηση πως ο Γιώργος Κοτανίδης έφυγε από τη ζωή «έσκασε σαν βόμβα για εμάς που τον γνωρίζαμε. Έτσι όταν ψάξαμε, κάποιοι κοινοί φίλοι, να δούμε τι συνέβη καρδιά, εγκεφαλικό, μάθαμε αυτό, ότι υπήρξαν επιπλοκές μέσα στο νοσοκομείο από μια κολονοσκόπηση που έκανε, με αποτέλεσμα να μολυνθεί και να μην προσεχθεί όσο έπρεπε, ήταν και οι γιορτές όπου η κατάσταση του επιδεινώθηκε και φτάσαμε σ αυτό το σημείο. Δεν είμαι γιατρός, αυτό έμαθα αυτό περιγράφω».

Πηγή: Newsit

READ more