Γιώργος Κοτανίδης: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη του Εύα!

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς και συγγραφείς και πρόσφατα τον απολαύσαμε στο έργο του Peter Parnell, “Q.E.D ή Τι απέδειξε ο κύριος Φάυνμαν”, που παρουσιάστηκε στη σκηνή του Θεάτρου του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης. Ο λόγος για τον Γιώργο Κοτανίδη που δεν σταματά να μας εκπλήσσει με κάθε νέο project του.

Και ενώ στη σκηνή είναι χείμαρρος, στην προσωπική του ζωή είναι ένας άνθρωπος πολύ χαμηλών τόνων που δεν κάνει πολλές κοσμικές εμφανίσεις. Αυτήν τη φορά όμως, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε στο θέατρο Olvio και στην παράσταση “Άκουσε τα κύματα” και φυσικά δεν ήταν μόνος! Μαζί του ήταν και η κόρη του (ηθοποιός και τραγουδίστρια) Εύα Κοτανίδη.

Πατέρας και κόρη αγαπούν πολύ το θέατρο και τις καλές παραστάσεις και συχνά πηγαίνουν μαζί σε καλλιτεχνικά δρώμενα. Οι δυο τους, μάλιστα, είχαν συνεργαστεί στην παράσταση Woman με την Εύα να έχει παραγωγό τον διάσημο μπαμπά της. Εκείνος μάλιστα σε συνέντευξή του είχε αποκαλύψει πως η συγκεκριμένη δουλειά τον βοήθησε να “ξεπληρώσει το χρέος του στις γυναίκες”…

Read More

And More