Ο Γιώργος Λεμπέσης παρουσίασε το νέο του βιβλίο με τίτλο «Ο Κύκλος που ήθελε να γίνει Κύκλος» το απόγευμα της Πέμπτης 19 Φεβρουαρίου.
Ο συγγραφέας, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στη στενή συνεργάτιδά του, Σία Κοσιώνη, αλλά και στην κατάσταση της υγείας της, μετά την πρόσφατη περιπέτεια που πέρασε.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Είναι πολύ καλύτερα η Σία, είναι συνεχώς σε μία διαδικασία που ανακτά δυνάμεις. Μιλάει περισσότερο, εννοείται ότι είναι απόλυτα υγιής αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Γιώργος Λεμπέσης.
«Μαζεύει τις δυνάμεις της και σίγουρα είναι σε μία φάση και μία διάθεση που θέλει να επιστρέψει, θέλει να ξαναρχίσει τη δουλειά και να μπει στην καθημερινότητα ακόμα πιο δυνατά απ’ ό,τι ήταν πριν. Δεν ξέρω ακριβώς πότε θα επιστρέψει στο δελτίο αλλά ξέρω ότι το περιμένει πολύ και δουλεύει γι’ αυτό. Νομίζω πως δεν θα αργήσει, δεν θα είναι μεγάλο το διάστημα», συμπλήρωσε ο συγγραφέας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θυμίζουμε πως η Σία Κοσιώνη, πριν από μερικές εβδομάδες, μετά από αδιαθεσία και δυσκολία στην αναπνοή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου διαγνώστηκε με λοίμωξη από πνευμονιόκοκκο, η οποία εξελίχθηκε σε πνευμονία και την οδήγησε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Η κατάσταση της υγείας της βελτιώθηκε σταδιακά και η νοσηλεία της συνεχίστηκε σε απλό θάλαμο, μέχρι τη μέρα που πήρε εξιτήριο.
Σε συγκινητική ανάρτησή της μετά την περιπέτεια της, η Σία Κοσιώνη είχε αναφερθεί σε όλο αυτό που βίωσε, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα πρόληψης και ευαισθητοποίησης για ζητήματα υγείας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ