Γιώργος Λέντζας: Αυτός είναι ο κούκλος συμπαρουσιαστής του στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1!

Εδώ και αρκετό καιρό οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 εργάζονται για την τηλεοπτική σεζόν 2019-20, έχοντας σαν στόχο να διατηρήσουν τη συνεχή άνοδο στους πίνακες τηλεθέασης. Μια από τις νέες εκπομπές που έχουν θα βγει στον αέρα είναι το “Football Stories“, που συνδυάζει τα ταξίδια με τις ποδοσφαιρικές ιστορίες.

Ο Γιώργος Λέντζας και ο Άγγελος Γιακουμίδης μαζί με την ομάδα τους έχουν ταξιδέψει ήδη σε διάφορες χώρες, όπως τη Σκωτία, τη Βραζιλία, την Ολλανδία και την Αργεντινή, για τις ανάγκες των γυρισμάτων των πρώτων επεισοδίων.

Η νέα ταξιδιωτική και αθλητική εκπομπή μελετά τις ποδοσφαιρικές αντιπαλότητες και κουλτούρες και θα μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τα μυστικά του βασιλιά των σπορ, του ποδοσφαίρου, «παίζοντας μπάλα» σε όλο τον κόσμο.

Το “Football Stories” θα ενταχθεί στην late night ζώνη του σταθμού και αναμένεται να καθηλώσει το κοινό, ειδικό το ποδοσφαιρόφιλο. Όσο για τον Άγγελο Γιακουμίδη, τον συμπαρουσιαστή του Γιώργου Λέντζα, το μόνο σίγουρο είναι πώς θα κερδίσει τις τηλεθεάτριες, καθώς είναι ένας πολύ όμορφος νεαρός άντρας, με απίστευτα γυμνασμένο κορμί.

Αναμένουμε, λοιπόν, να τους δούμε μαζί επί της οθόνης!

Read More

And More