Γιώργος Λέντζας: Φωτογραφίζει την Χριστίνα Στεφανίδη με μπικίνι στις διακοπές τους!

Ο Γιώργος Λέντζας και η Χριστίνα Στεφανίδη είναι full in love και δεν το κρύβουν πια. Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ περίπου ένα χρόνο, αλλά αποφεύγουν να μιλούν δημοσίως για τη σχέση τους. Ο παρουσιαστής και το μοντέλο γνωρίστηκαν μέσω κοινών γνωστών και από την πρώτη στιγμή υπήρξε μεγάλη έλξη και χημεία μεταξύ τους.  Πλέον είναι αχώριστοι και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Σιγά-σιγά οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους αυξάνονται, ενώ οι τρυφερές αναρτήσεις που κάνει ο ένας για τον άλλον στα social media γίνονται ολοένα και περισσότερες.

Η Χριστίνα και ο Γιώργος μένουν μαζί σε ένα υπέροχο σπίτι κάτω από την Ακρόπολη, ενώ φέτος περνούν το πρώτο τους καλοκαίρι ως ζευγάρι, απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στα ελληνικά νησιά. Αυτές τις μέρες, ο παρουσιαστής και το μοντέλο βρίσκονται στην όμορφη Τήνο, όπου ξεκουράζονται και γεμίζουν τις μπαταρίες τους, λίγο πριν επιστρέψουν στην πρωτεύουσα και το άγχος της καθημερινότητά τους.

Εκεί, μάλιστα, η Χριστίνα έβγαλε μία από τις πιο “καυτές” καλοκαιρινές φωτογραφίες της. Συγκεκριμένα, η μελαχρινή καλλονή πόζαρε στον φακό φορώντας ένα μικροσκοπικό μαύρο μπικίνι και δημοσίευσε το εν λόγω στιγμιότυπο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη. Μάλιστα, στη λεζάντα που την συνόδευε, αποκάλυψε πώς για την καλλιτεχνική αυτή λήψη ευθύνεται ο αγαπημένος της.

Τα likes, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή, με τον Γιώργο Λέντζα να σχολιάζει περήφανος για την σύντροφό του: “Από εμένα είναι ναι”.

Read More

And More