Γιώργος Λέντζας: Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς που έζησε και τον σόκαρε

Στο Rio de Janeiro βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Γιώργος Λέντζας λόγω της νέας του ταξιδιωτικής εκπομπής με θέμα το ποδόσφαιρο. Μάλιστα, ο νεαρός παρουσιαστής, ως λάτρης των social media, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμές από την παραμονή του εκεί.

Το βράδυ της Τετάρτης, ωστόσο, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πώς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων συνέβη κάτι που τον σόκαρε και θέλησε να το μοιραστεί μαζί τους.

Έτσι, δημοσίευσε μια φωτογραφία του και στη λεζάντα που την συνόδευε έγραψε χαρακτηριστικά: “Σήμερα στα γυρίσματα του @footballstoriestv , συνέβη κάτι που ομολογώ δεν το έχω ξαναζήσει. Ενώ ετοιμαζόμασταν να παίξουμε ποδόσφαιρο με την παιδική ομάδα της φαβέλας, άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί από τις συμμορίες που υπάρχουν τριγύρω. Δεν είναι αυτό που με σόκαρε τόσο, όσο το ότι 13χρονα παιδιά έδειχναν συνηθισμένα στη φάση, καθώς εκκενώναμε το γηπεδάκι στη Favela do Alemao, μην μας πάρει καμία ξώφαλτση. Στο περιθώριο των εμπορεύσιμων success stories, της εικονικής φιλανθρωπίας και του αιώνα που τα πάντα μεταφράζονται σε φράγκα και δόξα, η ανθρωπότητα αποτυγχάνει όσο γεννιούνται παιδιά χωρίς καν το δικαίωμα στην ίση ευκαιρία”.

Ευτυχώς, ο Γιώργος Λέντζας και οι συνεργάτες του γλίτωσαν τα χειρότερα.

Read More

And More