Γιώργος Λιάγκας: H «παρακολούθηση» από τη μητέρα του Αργυρού και ο λόγος που εκνευρίστηκε μαζί της

Ένα αστείο περιστατικό που του συνέβη το καλοκαίρι με τη μητέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού στη Λευκάδα μοιράστηκε σήμερα το πρωί μέσα από το Πρωινό ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως συνάντησε τη μητέρα του τραγουδιστή στο super market η οποία αρχικά τον παρακολουθούσε και στη συνέχεια τον πλησίασε για να τον ρωτήσει αν είναι μαζί του και η Φαίη Σκορδά γεγονός που τον εκνεύρισε.

«Είμαι το καλοκαίρι στη Λευκάδα και πάω σε ένα super marker να ψωνίσω. Όπως είμαι στους διαδρόμους – μόνος μου εγώ – είναι μια κυρία που με παρακολουθεί, την έχω καταλάβει αλλά δε δίνω σημασία, fan club λέω. Κάποια στιγμή έρχεται και μου λέει, «Γειά», ούτε κύριε Λιάγκα, τίποτα. Μου λέει, «Να ρωτήσω κάτι;», ναι της λέω, «είναι και η κυρία Σκορδά μαζί σας;» μου λέει, όχι της λέω δεν είναι.

Τσαντίστηκα εγώ λέω αντί να μου πει ένα “γεια κύριες Λιάγκα” μου ρώτησε αν είναι η κυρία Σκορδά μαζί μου. Απογοητεύτηκε και έφυγε. Εγώ ψιλομανούριασα, δε γίνεται να καθορίζομαι μόνο από εσένα. Ξαναέρχεται μετά από λίγο και μου λέει, “Συγγνώμη κύριε Λιάγκα, είμαι η μαμά του Κωνσταντίνου Αργυρού και επειδή αγαπάω πάρα πολύ τη Φαίη γι΄αυτό σας ρώτησα, μην παρεξηγείστε και να έρθετε για φαγητό στο σπίτι”. Μετά τα βρήκαμε» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More