Γιώργος Λιάγκας: Αυτή κι αν είναι τηλε-συνύπαρξη που θα συζητηθεί! Δεν φαντάζεσαι σε ποιά παρουσιάστρια έκανε πρόταση συνεργασίας…

Ο… δαιμόνιος κύριος Λιάγκας! Τελικά αυτός ο συγκεκριμένος παρουσιαστής, δεν σταματά να μας εκπλήσσει… Ούτε λεπτό όμως! Γιατί ανεξάρτητα του αν έχει άκομψους τηλεοπτικούς τρόπους και γίνεται πολλές φορές στο τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό αέρα αγενής και χοντροκομμένος, κανείς δεν μπορεί να μην παραδεχτεί πως ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας έξυπνος άνθρωπος.

Ναι, αναμφισβήτητα είναι ένας έξυπνος και οξυδερκής άνθρωπος, γι ΄αυτό και θαρρώ πως με την τηλεοπτική εικόνα που έχει αποφασίσει να υιοθετήσει, πολλές φορές αδικεί τον ίδιο του τον εαυτό (δεν αισθάνομαι καλά, δεν έχω ξανά πει τόσα καλά μαζεμένα για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή).

Ο Γιώργος Λιάγκας ,λοιπόν, λατρεμένη, για ακόμα μία φορά κατάφερε να προκαλέσει αίσθηση και να μην περάσει απαρατήρητος.

Όπως ίσως ήδη γνωρίζεις , – μιας και γι ΄αυτή τη τηλεοπτική ιστορία έχουν χυθεί τόνοι μελάνης -, φέτος ο Γιώργος Λιάγκας έρχεται στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας επιτέλους την δική του βραδινή εκπομπή. Το δικό του late night show που τόσο ήθελε τα τελευταία χρόνια.

Ένα late night που σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, δεν θέλει σε αυτό να είναι μόνος, αλλά να έχει μαζί του και μία παρέα. Δεν λέω “πάνελ” γιατί οι Αντεννικοί χαλιούνται με αυτή τη λέξη. Την θεωρούν μπανάλ, ξεπερασμένη… Θέλει ,λοιπόν, ο γνωστός παρουσιαστής να έχει μία παρέα, με την οποία να μπορεί σε κάποια σημεία της εκπομπής να σχολιάζει όποιον κι ότι βρίσκεται στη επικαιρότητα.

Από την άλλη μεριά, επειδή η εκπομπή τώρα στήνεται, τίποτα δεν έχει “κλειδώσει”. Πολλές ιδέες έχουν πέσει στο τραπέζι και πολλά είναι τα πράγματα που αλλάζουν.

Στο πλαίσιο αυτό ,λοιπόν, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να κάνει την ανατροπή.και να σκεφτεί πως δίπλα του αντί να έχει μόνο μία παρέα, θα μπορούσε να έχει και μία… συμπαρουσιάστρια. Ναι, ναι, πολύ καλά διάβασες. Μία συμπαρουσιάστρια.

Και μάλιστα; Δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και την σχετική πρόταση και να ρίξει… γέφυρες, όταν είδε μπροστά του και το κατάλληλο πρόσωπο!

Θυμάσαι πριν από περίπου δύο εβδομάδες που σου αποκάλυψα πως η Ελεονώρα Μελέτη ζήτησε ραντεβού από τον γενικό διευθυντή προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του ΑΝΤ1, Γιάννη Λάτσιο; Θυμάσαι που σου είπα πως το ραντεβού έγινε και πως ήταν το κλίμα πολύ θετικό και πως ο Γιάννης Λάτσιος δεν είναι αρνητικός στο να επιστρέψει η Ελεονώρα στον ΑΝΤ1;

Ε, σε αυτό το ραντεβού η Ελεονώρα εκτός από τον Γιάννη Λάτσιο, συνάντησε και τον Γιώργο Λιάγκα. Εννοείται πως ο Γιώργος και η Ελεονώρα είχαν την ευκαιρία να τα πουν λιγάκι και εκεί πάνω στη συζήτηση, – σύμφωνα με τις αποκλειστικές μου πληροφορίες -, ο Γιώργος Λιάγκας την πέταξε την… βόμβα.

Ναι, είπε στην Ελεονώρα το πως θα της φαινόταν αν ένωναν κάθε βράδυ στον ΑΝΤ1 τις τηλεοπτικές τους δυνάμεις. Η Ελεονώρα δεν ξέρω τι απάντησε – προφανώς αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ – ,όμως, ο Γιώργος μεταξύ σοβαρού κι αστείου επέμενε στην ιδέα που είχε και στη πρόταση που της έκανε κι εγώ ένα ξέρω… Πολλές φορές σε αυτή τη ζωή μεταξύ σοβαρού κι αστείου λέγονται τα πιο σοβαρά και ενίοτε πιο αληθινά πράγματα.

Και μιας και λέμε αλήθειες, αλήθεια δεν ξέρω αν όλη αυτή η συζήτηση θα μπορούσε πραγματικά να οδηγήσει κάπου, πάντως ένα είναι σίγουρο. Αν μας προέκυπτε ένα τέτοιο τηλε-συνοικέσιο θα γινόταν τεράστιος τηλεοπτικός ντόρος και σίγουρα μπροστά μας θα είχαμε έναν χειμώνα πλημμυρισμένο από ίντριγκα, παρασκήνιο κι ανατροπές.

Από την άλλη μεριά μπορεί ο Γιάννης Λάτσιος να καλοβλέπει την επιστροφή Μελέτη στο Μαρούσι, όμως, για την ώρα φαίνεται πως δεν έχει κάτι συγκεκεριμένο να της δώσει.

Read More

And More