Γιώργος Λιάγκας – Δημήτρης Ουγγαρέζος και πάλι μαζί σε εκπομπή, σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Σαν να μην πέρασε μια μέρα… Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, θα βρεθούν και πάλι παρέα μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες!

Οι δύο πρώην συνεργάτες και φίλοι, για ακόμα μία φορά θα βρεθούν να μοιράζονται το ίδιο τηλεοπτικό πλατό! Θες να μάθεις τι ετοιμάζουν παρέα ο Γιώργος και ο Δημήτρης; Ετοιμάζουν σου λέει ένα σούπερ εορταστικό “Lucky Room”!

Το “Lucky Room”, λοιπόν, μας υποδέχεται παραμονή Πρωτοχρονιάς, το Σάββατο 31 Δεκεμβρίου στις 21.45 στον ANT1 με special guests τους Καλομοίρα, Σάσα Σταμάτη και Δημήτρη Ουγγαρέζο, που υπόσχονται να μας χαρίσουν άφθονο γέλιο και πολύ δράση.

Καθένας από τους special guests θα βρίσκεται στο πλευρό κάθε παίκτη (3 παίκτες, 3 specialguests) για να τους βοηθήσουν να διεκδικήσουν μέχρι και 300.000€.

Η Μαντώ Γαστεράτου θα βρίσκεται στο “Lucky Room” για να υποδεχθεί τα μέλη της οικογένειας του κάθε παίκτη και να ζήσουν μαζί την αγωνία του παιχνιδιού. Άραγε θα πατήσουν το τυχερό buzzer;

Γι ΄αυτά, αλλά και για άλλα πολλά, μη χάσεις το άκρως απολαυστικό, πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο του “Lucky Room”, το τελευταίο Σάββατο του χρόνου στις 21:45, στον ΑΝΤ1!

Read More

And More