Γιώργος Λιάγκας: Εξηγεί τους λόγους που πήρε την απόφαση να λείπει από το πρωινό! Βίντεο

Πρεμιέρα έκανε σήμερα η Φαίη Σκορδά χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της. Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Το πρωινό” έχει μαζί της μία ανανεωμένη ομάδα από την οποία όμως δεν λείπει και η παλιά φρουρά με την Σάσα Σταμάτη και τον Θέμη Γεωργαντά. Φυσικά, έχει την απόλυτη στήριξη του σύζύγου της στο νέο της “στοίχημα” και φρόντισε να της ευχηθεί “καλή επιτυχία” και δημόσια.

“Είμαι σίγουρος ότι θα σκίσετε”, δήλωσε ο δημοσιογράφος μιλώντας στην κάμερα του πρωινού που βρέθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου κάνει εκπομπή. Ο Γιώργος μίλησε για την απουσία του από αυτή τη ζώνη του ΑΝΤ1 αναφέροντας τα δύο νέα project που θα αναλάβει, το Rising star και το Lucky room, ενώ εξήγησε και τους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτή την απόφαση.

“Είμαι 20 χρόνια στην τηλεόραση κι έχω κάνει πολλές αλλαγές στην καριέρα μου”, είπε. “Κλείνουν οι κύκλοι για να ξεκινήσουν κάποιοι άλλοι και νομίζω ότι αυτός ο κύκλος για μένα θα έπρεπε να κλείσει”, συμπλήρωσε. Άλλωστε είναι μία επιθυμία που είχε κάνει γνωστή από καιρό και έφτασε η στιγμή να τον κάνει πράξη.

Θεώρησα ότι εγώ έπρεπε να πάω ένα βήμα πίσω και να ξεκουράσω τον κόσμο και τον εαυτό μου”, τόνισε.

Read More

And More