Γιώργος Λιάγκας: Επίσημη εμφάνιση και οι πρώτες δηλώσεις για το χωρισμό! [pics]

Την πρώτη επίσημη εμφάνιση μετά το χωρισμό από την Φαίη Σκορδά έκανε ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής που πριν λίγες μέρες έκανε πρεμιέρα με το Lucky Room, βρέθηκε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στον Άγιο Δημήτριο και άναψε το το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο με γιορτινή διάθεση.

Δυο εβδομάδες μάλιστα, μετά την ανακοίνωση του χωρισμού ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για το διαζύγιο: “Όταν δυο άνθρωποι λόγω της δουλειάς τους παντρεύονται και το ανακοινώνουν, θα έπρεπε και στο κλέισιμο αυτής της όμορφης σχέσης να το γνωστοποιούν”, είπε στους δημοσιογράφους και συμπλήρωσε: “Με την Φαίη χωρίσαμε ήρεμα, έχουμε πολύ καλές σχέσεις για τα παιδιά”.

Και μπορεί η Φαίη να μίλησε ανοιχτά για αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής της μέσα από τον αέρα της εκπομπής Πρωινό Ant1, ο Γιώργος επέλεξε όμως να σωπάσει και μίλησε όταν θεώρησε και εκείνος πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή.

Ο γνωστός παρουσιαστής, άλλωστε, συνεχίζει κανονικά την καθημερινότητά του, ετοιμάζεται για το Rising Star και προσπαθεί και εκείνος να βρει και πάλι τις ισορροπίες του, μετά και τη μετακόμιση σε νέο σπίτι, κοντά στην οικογενειακή οικία που μένει η Φαίη με τα παιδιά τους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More