Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Το album της βάφτισης του Δημήτρη τους στην Βάρκιζα!

Τον μικρό τους γιο Δημήτρη βαφτισαν το απόγευμα του Σαββάτου στη Βάρκιζα ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Το ζευγάρι των παρουσιαστών του ΑΝΤ1 ετοίμασε μια λαμπερή βάφτιση για τον μικρό του γιο με εκλεκτούς καλεσμένους στο Island της Βάρκιζας που είχε στολιστεί ειδικά για την περίσταση απο την καλή φίλη του ζευγαριού Fevronia, έχοντας σαν θέμα τα αστέρια.


Οι ευτυχισμένοι γονείς με τον μικρό Γιάννη και τον νεοφώτιστο Δημήτρη.

Το Μυστήριο τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου που υπάρχει μέσα στον χώρο και ακολούθησε η δεξίωση των περίπου 280 προσκεκλημένων τους.


Η Φαίη Σκορδά έλαμπε με το λευκό BSB φόρεμά της στο πλευρό του συζύγου της Γιώργου Λιάγκα που είχε ντυθεί ασορτί με τον πρωτότοκο γιο της οικογένειας Γιάννη.



Νονοί του μικρού Δημήτρη ήταν ο καλός φίλος της Φαίης Σκορδά Σάββας Τζεβελέκης και η δημοσιογράφος Σόνια Καζόνι. Οι καλεσμένοι του ζευγαριού άριχσαν να καταφτάνουν στον χώρο λίγο πριν τις 19.00 το απόγευμα.


Η Νονά του Δημήτρη, Σόνια Καζόνι.


Η κολυμβήθρα είχε στηθεί έξω από τον ναό του Αγίου Διονυσίου στολισμένη με χαμομήλι και άλλα αγριολούλουα. Στο εξωτερικό του ναού στήθηκε μια εντυπωσιακή σύνθεση με κρεμαστά λουλούδια που σχημάτιζαν το όνομα του νεοφώτιστου.



Μεταξύ τους ήταν φυσικά οι συνεργάτες του ζευγαριού στο “Πρωινό ΑΝΤ1”, όπως επίσης και οι κουμπάροι του ζευγαριού Νίκος Χατζηνικολάου και Κρίστη Τσολακάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την μεγαλύτερη κόρη της Νάγια, η Δέσποινα Καμπούρη με την μικρή Έλενα, η Ράνια Θρασκιά με τον σύζυγό της Ανδρά Φωτόπουλο και πολλοί άλλοι.

Δες εδώ ποια ακόμα λαμπερά πρόσωπα βρέθηκαν στο Μυστήριο!

Το TLIFE ήταν εκεί και σου παρουσιάζει το album του baby bloom του Δημήτρη Λιάγκα που έγινε παρουσία εκλεκτών καλεσμένων!


Στην είσοδο του Island είχαν στηθεί δύο σειρές με αστέρια στα χρώματα του λευκοκίτρινου και της μέντας από όπου περνούσαν οι καλεσμένοι του ζευγαριού.


Τις μπομπονιέρες είχαν ετοιμάσει τα παιδιά του Παιδικού χωριού SOS στο Φίλυρο.

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Μαίρη Συνατσάκη με σύνολο BSB – Ράνια Θρασκιά


Δέσποινα Καμπούρη με την κόρη της.


Στο τραπέζι των ευχών του μικρού Δημήτρη υπήρχαν γλυκά κεράσματα στο σχήμα του αστεριού και όχι μόνο και πολλά αγριολούλουδα. Τα λουλούδια που χρησιμοποιήθηκαν στην διακόσμηση της βάφτισης ήταν σε μορφή compact, καθώς εκτός από τα αστέρια σημαντικό στοιχείο του στολισμού ήταν οι σφαίρες.

Ευγενία Μανωλίδου – Άδωνις Γεωργιάδης


Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Μαρί και Μίνως Κυριακού


Βίκυ Χατζηβασιλείου – Μελίνα Ασλανίδου

Αργυρώ Μπαρμπαρήγου


Γωγώ Μαστροκώστα


Τον χώρο πάνω από τα τραπέζια των καλεσμένων της δεξίωσης που ακολούθησε στόλιζαν ρυζόμπαλες που δημιούργησαν έναν ζεστό, παραμυθένιο φωτισμό.


Το τραπέζι της οικογένειας Λιάγκα!


Δέσποινα Βανδή

Σάσα Σταμάτη – Θέμης Γεωργαντάς


Η Μιμή Ντενίση με την κόρη της Μαριτίνα και τον πρώην σύζυγό της Σωτήρη Πολύζο.

Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγό του Κρίστη Τσολακάκη.



Θάνος Καληώρας

Σπύρος Σούλης

Τένια Μακρή

Στηβ Κακέτσης



Να τους ζήσει ο Δημήτρης τους!

Read More

And More