Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Το χρονικό του χωρισμού και τα νέα δεδομένα στη ζωή τους!

Είχαν μια κοινή ζωή και πορεία που πολλοί την ζήλευαν. Ο Γιώργος Λιάγκαςκαι η Φαίη Σκορδά, δεν είναι πια μαζί και μάλιστα το επιβεβαίωσαν και οι ίδιοι με κοινή τους δήλωση, στην εφημερίδα Realnews της Κυριακής. “Ναι, δεν είμαστε πια μαζί, αλλά έχουμε δυο υπέροχα παιδιά που λατρεύουμε και θα μας ενώνουν για πάντα.” Αυτή η δήλωση ήταν αρκετή για να βάλει φωτιά στο διαδίκτυο και να κάνει τους θαυμαστές του πρώην ζευγαριού να απογοητευτούν και να εκφραστούν στα social media.



Πώς όμως από τις όμορφες και λαμπερές στιγμές τους, φτάσαμε να μιλάμε για χωρισμό;

Φήμες θέλουν την κρίση του ζευγαριού να εντάθηκε τους καλοκαιρινούς μήνες και οι πρώτες σοβαρές τριβές μεταξύ τους να υπήρχαν ολόκληρο τον τελευταίο χρόνο. Οι χωριστές διακοπές τους, ήταν αυτές που πυροδότησαν όσα ακούγονταν ακόμη περισσότερο. Και μπορεί το ζευγάρι να έκανε αρκετές δραστηριότητες χωριστά ακόμη και όταν ήταν πολύ καλά μεταξύ του, αλλά αυτή τη φορά η ανεξαρτησία έδειχνε να κρατά παραπάνω απ’ όσο μας είχαν συνηθίσει. Κι έτσι φέτος δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση από τον τύπο στο γεγονός ότι το ζευγάρι έκανε ΚΑΙ χωριστές διακοπές, η μεν Φαίη με τα παιδιά και τους γονείς της ο δε Γιώργος με τους φίλους του στο Ιόνιο. Στο τέλος του καλοκαιριού συναντήθηκαν στο εξοχικό τους στην Τήνο κι επιστρέφοντας στην Αθήνα πήραν την μεγάλη κι οριστική απόφαση του χωρισμού.

Λίγο πριν έρθει η μεγάλη κρίση είχαν περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές και οι δύο που στήριξαν ο ένας τον άλλον. Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές του ζευγαριού όταν φέτος τον Απρίλιο ο Γιώργος Λιάγκας έχασε ξαφνικά τον πολυαγαπημένο του πατέρα, Γιάννη. Αυτό ήταν ισχυρό πλήγμα για τον παρουσιαστή. Όμως δεν ήταν η μόνη στιγμή που έφερε αναστάτωση στην οικογένειά τους. Λίγους μήνες αργότερα και η Φαίη λαχτάρισε, καθώς μέσα καλοκαίρι ο πολυαγαπημένος της πατέρας υπέστη ελαφρύ έμφραγμα και χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση. Φαίνεται ότι αυτές οι δυσκολίες, σε συνδυασμό με το φορτωμένο τους επαγγελματικό και γονεϊκό πρόγραμμα κλόνισε τη σχέση τους.

Πολλοί λένε πως μεταξύ τους αρχικά υπήχε και διαφωνία για το αν έπρεπε να χωρίσουν τηλεοτπικά. Ο Γιώργος το είχε εκφράσει αρκετές φορές και το ήθελε πολύ, η Φαίη δυσκολευόταν στη σκέψη, μέχρι που το αποφάσισαν τελικά από κοινού και η βόμβα πως χωρίζουν τηλεοπτικά, προηγήθηκε αυτή του χωρισμού τους και στην προσωπική τους ζωή. Δεν ήταν τυχάιο όμως που πάρθηκε αυτή την χρονιά…

Και κάπως έτσι φτάσαμε το Νοέμβρη του 2016, έξι χρόνια και κάτι μήνες από τον γάμο τους λίγο καιρό μετά την σόλο τηλεοπτική πρεμιέρα της παρουσιάστριας, ν’ ακούσουμε την είδηση του χωρισμού της Φαίης και του Γιώργου. Το ζευγάρι επιβεβαίωσε ότι δεν είναι μαζί πια ούτε στη πραγματική εκτός από την τηλεοπτική ζωή αλλά φυσικά θα τους ενώνει η αγάπη τους για τα δύο τους παιδιά….

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΙΗΣ ΣΚΟΡΔΑ

Τα νέα δεδομένα στη ζωή τους
Η μεγάλη κι εμφανής αλλαγή είναι οι χωριστές τους τηλεοπτικές πορείες. Η Φαίη Σκορδά μας καλημερίζει καθημερινά μέσα από “Το Πρωινό” μαζί με την ανανεωμένη της ομάδα, ενώ τον Γιώργο Λιάγκα θα τον δούμε σε δύο εντελώς καινούργια project, το Lucky Room που ξεκινά στις 13 Νοέμβρη και το Rising Star. Αν και δεν είναι μαζί στο Πρωινό, ο Γιώργος συμβούλευε την Φαίη καθημερινά στις πρόβες κι εκείνη άκουγε προσεκτικά τις απόψεις του, που φαίνεται ότι αποδίδουν.

Όσο για την προσωπική τους ζωή, αυτό που σίγουρα δεν αλλάζει είναι πως η απόλυτη προτεραιότητά τους είναι τα παιδιά τους, ο 5,5 ετών Γιάννης και ο 2,5 Δημήτρης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ μετά τον χωρισμό έμενε στον πρώτο όροφο της μεζονέτας τους και η Φαίη στον τελευταίο, έχει βρει ένα ιδανικό σπίτι -όπως το περιγράφει σε κοντινά του άτομα- για ένα άτομο, στην περιοχή της Βουλιαγμένης φυσικά για να είναι και κοντά στα παιδιά. Από την άλλη η Φαίη παραμένει στο ίδιο σπίτι με τα παιδιά και την μητέρα της, που είναι στο πλευρό της και την βοηθάει.

Read More

And More