Γιώργος Λιάγκας: H απάντηση του διευθυντή του Hello για το δημοσίευμα με την Ανθή Σαλαγκούδη!

Με αποκλειστικές φωτογραφίες στο εξώφυλλό του με τον Γιώργο Λιάγκα και την Ανθή Σαλαγκούδη να δειπνούν οι δυο τους σε ασιατικο εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, κυκλοφόρησε σήμερα στα περίπτερα το περιοδικό HELLO! Στον τίτλο του γράφει: Ανθή Σαλαγκούδη – Γιώργος Λιάγκας: Τι συμβαίνει μεταξύ τους; Ενώ στο κείμενό του μαζί με πολλές φωτογραφίες αναφέρει μεταξύ άλλων:  “Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν και, όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες που δημοσιεύει αποκλειστικά το Hello!, έχουν βρει το δικό τους κώδικα επικοινωνίας και αποφόρτισης από την καθημερινότητα. Εάν πρόκειται για την αρχή μιας νέας σχέσης ή ενός αμοιβαίου φλερτ, ο χρόνος θα δείξει. Τα ενσταντανέ πάντως μαρτυρούν πως δεν ήταν μια απλή φιλική έξοδος. Ο φακός τούς «κλίκαρε» πριν από λίγες ημέρες σε βραδινή τους έξοδο στο κέντρο της Αθήνας”.

Σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας διέψευσε τις φήμες και τις πληροφορίες για ειδύλλιο γράφοντας στο Instagram:«Άνθρακας ο θησαυρός. Όταν απλά βγαίνεις για φαγητό με μια φίλη. Υπάρχουν και τηλέφωνα κύριοι συνάδελφοι».

Το TLIFE, επικοινώνησε με τον διευθυντή του περιοδικού HELLO, Άρη Καβαντζίκη, ο οποίος μας παρέπεμψε στην δημόσια απάντηση προς τον Γιώργο Λιάγκα μέσα από το Instagram του περιοδικού, στην οποία έλεγε: Αγαπητέ κ. Λιάγκα. δεν υποστηρίζουμε πως ανακαλύψαμε θησαυρό.Όποιος διαβάσει το κείμενο και δει προσεκτικά τις φωτογραφίες, αφενός θα το διαπιστώσει και αφετέρου θα βγάλει τα συμπεράσματά του. Απευθυνόμαστε σε έξυπνους αναγνώστες”.

Δες την απάντηση:

 

Read More

And More