Γιώργος Λιάγκας: Η Αθηναΐς Νέγκα απέσυρε τη μήνυση μετά τη συγγνώμη του!

Τέλος καλό όλα καλά για τον Γιώργο Λιάγκα και την Αθηναΐδα Νέγκα. Οι δυο παρουσιαστές μετά την κόντρα τους φαίνεται πως τα βρήκαν εξωδικαστικά και δεν χρειάστηκε να φθάσουν στα δικαστήρια. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Rodeo με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα. Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζοντας την εκπομπή και την παρουσιάστρια, την προσέβαλλε και εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του.

Οι δυο τους όμως δεν θα φθάσουν καν στα δικαστήρια όπως όλα δείχνουν, αφού η Αθηναΐς Νέγκα απέσυρε τελικά τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που είχε υποβάλει εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, με ανακοίνωση του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια, έγινε γνωστό πως ο παρουσιαστής του Ant1 ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην Νέγκα και κατέθεσε αντί χρηματικής αποζημίωσης το ποσό των 2.000 ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Κιβωτός του κόσμου”.

Δες την ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια, που δημοσίευσε το thestival.gr:

“Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι αφενός μεν, κατόπιν της δημόσιας και έμπρακτης συγγνώμης, την οποία ζήτησε ο κ. Γιώργος Λιάγκας, για τα όσα ατυχή είχε ισχυριστεί για την κυρία Αθηναΐδα Νέγκα στη ραδιοφωνική του εκπομπή, κι αφετέρου δε, λόγω της ικανοποιήσεως από τον κ. Λιάγκα του αιτήματος της κυρίας Νέγκα να καταθέσει αντί χρηματικής αποζημιώσεως το ποσό των δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό με την επωνυμία «Κιβωτός του Κόσμου», λάβαμε την εντολή από την κυρία Νέγκα να αποσύρουμε τη μήνυση που είχαμε υποβάλει σε βάρος του κυρίου Λιάγκα.

Το δικηγορικό μας γραφείο είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένο, διότι συνετέλεσε στην εξωδικαστική επίλυση του δημιουργηθέντος ζητήματος και στην αποκατάσταση των σχέσεων των δυο κορυφαίων δημοσιογράφων”.

Read More

And More