Γιώργος Λιάγκας: Η μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Αθηναϊς Νέγκα και η απουσία του από τη ραδιοφωνική εκπομπή

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση πως κατατέθηκε μήνυση κατά του παρουσιαστή και δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα από την δημοσιογράφο Αθηναΐδα Νέγκα για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμησης σύμφωνα με ανακοίνωση του δικηγόρου της Αλέξη Κούγια. Η μήνυση αφορά όσα ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3 σχετικά με τη δημοσιογράφο και τη παρουσία της στη τηλεοπτική εκπομπή Rodeo στον ΣΚΑΙ με τον Βαγγέλη Περρή.

“Η γνωστή δημοσιογράφος Αθηναΐς Νέγκα ανέθεσε στο δικηγορικό μας γραφείο να υποβάλλουμε έγκληση για συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα για τα όσα εκείνος ισχυρίστηκε σήμερα κατά τη διάρκεια της ραδιοφωνικής εκπομπής με τίτλο «Πρωινό στην Αθήνα», που παρουσιάζει στο ραδιοφωνικό σταθμό ΛΑΜΨΗ 92.3. Κατά την κρίση του δικηγορικού μας γραφείου τα όσα ισχυρίστηκε στην εν λόγω εκπομπή ο κ. Γιώργος Λιάγκας συνιστούν διάπραξη του αδικήματος της συκοφαντικής δυσφήμησης. Εις βάρος του Γιώργου Λιάγκα κινήθηκε αυτόφωρη διαδικασία”, αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Λείπει απο την ραδιοφωνική εκπομπή σήμερα το πρωί ο Γιώργος Λιάγκας

Σύμφωνα με την εκπομπή “Φτιάξε καφέ να στα πω” η Αθηναΐς Νέγκα δεν θέλησε να κάνει κάποιο περεταίρω σχόλιο για την απόφασή της να κινήσει την αυτόφορη διαδικασία, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας, αλλά και όλη η ομάδα της πρωινή ραδιοφωνικής του εκπομπής δεν εμφανίστηκε σήμερα στο στούντιο.

Τι οδήγησε στη μήνυση της Αθηναΐδας Νέγκα;

Τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για την Αθηναϊδα Νέγκα ήταν τα εξής: «Καλά, άντε και ο Περρής έχει ένα χιούμορ και είναι ικανός άνθρωπος, η άλλη η Νέγκα, αυτή η νεκρόφιλη… γιατί δεν της βάζουν ένα φέρετρο να κάνει εκπομπή;».

Άκουσε όλα όσα είπε ο γνωστός παρουσιαστής στη ραδιοφωνική του εκπομπή.


Read More

And More