Γιώργος Λιάγκας: Η συνάντηση με τον Ριμπολόβλεφ στο Ιόνιο [pics]

Γιώργος Λιάγκας: Η συνάντηση με τον Ριμπολόβλεφ στο Ιόνιο [pics] | tlife.gr

Ο Ρώσος κροίσος, που αγόρασε τον Σκορπιό, απολαμβάνει τις διακοπές του στο Ιόνιο. Δεν υπάρχει καλοκαίρι που ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ να μην επισκέφτηκε τον επίγειο παράδεισό του, είτε μόνος, είτε με τις κόρες του Κάτια και Άννα, είτε, όπως πολύ πρόσφατα με τη σύντροφό του, το γνωστό μοντέλο και φωτογράφο Ντάρια Στρόκους. Ο «βασιλιάς της ποτάσας» απολαμβάνει τις στιγμές τους στην Ελλάδα ενώ η θαλαμηγός «Anna» τον περίμενε ήδη στο νησί από τα μέσα Μαΐου, έτοιμη για εξορμήσεις στο Μεγανήσι, στη λευκάδα, στην Ιθάκη και την Κεφαλονιά.

Το βράδυ της Τετάρτης βρέθηκε στο αγαπημένο του Μεγανήσι και μάλιστα απόλαυσε το φαγητό του σε γνωστό στέκι του νησιού. Στο ίδιο μαγαζί όπου γευμάτισε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής επιλέγει κάθε χρόνο τον συγκεκριμένο προορισμό για τις καλοκαιρινές του διακοπές. Απολαμβάνει να κάνει τις βόλτες του με το σκάφος στο Ιόνιο και σταματά για λίγη χαλάρωση στον μικρό αυτό παράδεισο του Ιονίου. Φυσικά, αυτή τη φορά είχε την τύχη να δει από κοντά και τον Ρώσο Ωνάση.

READ more