Γιώργος Λιάγκας-Μαίρη Συνατσάκη: Τι είπαν για την θυελλώδη κόντρα Δημήτρη Ουγγαρέζου και Μάρκου Σεφερλή;

Εννοείται πως μετά το χθεσινό live ξεκατίνιασμα του Μάρκου Σεφερλή και του Δημήτρη Ουγγαρέζου στο “Mega με μία”, σήμερα πρωί-πρωί ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να πάρει θέση και να κάνει τον δικό του σχολιασμό για το συγκεκριμένο περιστατικό και φυσικά στην συζήτηση μπήκε και η Μαίρη Συνατσάκη, πρώτον γιατί είναι στενή φίλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου και δεύτερον γιατί είναι το πρόσωπο εκείνο με το οποίο υποτίθεται πως πρόκειται να συνεργαστεί ο Δημήτρης στον ΑΝΤ1. Τι είπε ,λοιπόν, ο Γιώργος και τι αποκάλυψε η Μαίρη;

«Δεν έχω υπογράψει κάτι. Έχω κάνει μια πολύ μικρή κουβέντα με το κανάλι. Θα κρατήσω αυτό που είναι το σωστό κατά την άποψή μου. Ο Δημήτρης έχει ένα ενεργό συμβόλαιο στο Mega το οποίο δεν έχει σταματήσει ακόμα και η σεζόν δεν έχει σταματήσει ακόμα, οπότε κρατάω ακριβώς αυτό που είπε. Θεωρώ ότι το αντιμετώπισε με φοβερή ψυχραιμία στον αέρα, γιατί τον ξέρω και κατάλαβα από τα μάτια του ότι ήρθε σε δύσκολη θέση, οπότε δεν έχω κάτι το οποίο θα μπορούσε να είναι ανακοινώσιμο σε αυτή τη φάση», δήλωσε αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να ρωτήσει με νόημα:
«Μέχρι τις 3 Ιουλίου που εμείς τελειώνουμε θα είσαι μαζί μας; Τι να σχολιάσουμε; Κάποια πράγματα μας υπερβαίνουν στο να τα σχολιάσουμε. Όλοι έχουμε γνώμη για όλα και καταλαβαίνει ο κόσμος. Κάποια πράγματα δεν πρέπει καν να τα σχολιάζουμε».

Read More

And More