Site icon TLIFE

Γιώργος Λιάγκας: Με ποιους παλιούς τηλεοπτικούς φίλους κάνει διακοπές;

Στην όμορφη Τήνο απολαμβάνει και φέτος τον ήλιο και τη θάλασσα ο Γιώργος Λιάγκας και δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες στα social media. Ο γνωστός παρουσιαστής που λατρεύει τη θάλασσα βρέθηκε και φέτος στην όμορφη Τήνο, όπου διαθέτει εξοχική κατοικία και πέρασε ένα μέρος των διακοπών του με τους γιους του: Γιάννη και Δημήτρη.

Ενώ, τώρα κάνει τις βόλτες του με το σκάφος στο Αιγαίο και συναντήθηκε μάλιστα και με μερικούς παλιούς γνώριμους. Ναι, ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να βρίσκεται εκτός Ant1 και να ετοιμάζεται για τη νέα εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, στην Τήνο όμως συνεργάστηκε με τους παλιούς καλούς συνεργάτες και φίλους του από το σταθμό.

Ο λόγος για τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη που βρέθηκαν στο νησί της Τήνου και είχαν συνάντηση κορυφής με τον παρουσιαστή. Η Κατερίνα μάλιστα θα συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα στη νέα του εκπομπή, ενώ ο πρώην ισχυρός άντρας του Ant1 Γιάννης Λάτσιος διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Καλοκαιρινά ταξίδια με αληθινούς φίλους…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram.

 

© 2024 tlife.gr