Γιώργος Λιάγκας μετά το χωρισμό: “Φέτος θα κάνουμε οικογενειακές διακοπές”

Ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης είναι η βασική τους προτεραιότητα και αυτό δεν αλλάζει. Έτσι και φέτος ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, παρά την ανακοίνωση για το χωρισμό τους, θα κάνουν τα πάντα για να περάσουν τα αγόρια τους όμορφα τις ημέρες των Χριστουγέννων. Και οι δυο άλλωστε έχουν πει πως οι σχέσεις τους παραμένουν καλές κυρίως για χάρη των παιδιών.

Έτσι μιλώντας και για τις γιορτινές ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως θα τις περάσει οικογενειακά. “Φέτος θα κάνουμε οικογενειακές διακοπές. Αφήστε εμάς να ξέρουμε το πώς”, αποκάλυψε χαρακτηριστικά μιλώντας στους δημοσιογράφους στην παρουσίαση του Rising Star.

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στις γιορτές θα υπάρξει ένα εορταστικό επεισόδιο του Lucky Room με μεγάλο χρηματικό έπαθλο, που θα είναι μαγνητοσκοπημένο, κι έτσι εκείνος θα μπορέσει να είναι με τα παιδιά του.

Λίγες μέρες νωρίτερα, και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε πως περιμένει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές για να χαλαρώσει με τα αγόρια της και ανέφερε πως για λίγες μέρες θα βρεθούν όλοι μαζί στους γονείς της στο Κιλκίς.

Read More

And More