Γιώργος Λιάγκας: Ντυμένος αθλητικά, για ποδόσφαιρο με τον μεγαλύτερο γιο του, Γιάννη! (pics)

Ελεύθερος πλέον από τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές υποχρεώσεις, ο Γιώργος Λιάγκας έχει στρέψει την προσοχή του αποκλειστικά στην ανατροφή των δύο γιων του, του 7,5 χρονών Γιάννη και του 4,5 ετών Δημήτρη. Μετά τον χωρισμό του από την Φαίη Σκορδά, ο παρουσιαστής έχει οργανώσει έτσι το πρόγραμμά του, ώστε να περνάει αρκετό χρόνο με τους γιους του, οι οποίοι είναι για εκείνον η απόλυτη προτεραιότητά του. Ο παρουσιαστής βρίσκεται πάντα δίπλα τους όταν τον χρειάζονται, ενώ λατρεύει να κάνει μαζί τους ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος παράλληλα έχει περιοριστεί κοσμικές του εμφανίσεις, πριν από λίγες μέρες καταγράφηκε το φωτογραφικό φακό σε ξέγνοιαστες στιγμές με τον μεγαλύτερο γιο του, καθώς έπαιζαν μπάλα σε γήπεδο στη Βούλα. Φορώντας τις φόρμες τους, μπαμπάς και γιος επιδόθηκαν για ώρες στο  στο αγαπημένο τους άθλημα, το ποδόσφαιρο, με τον μικρό Γιάννη να αναλαμβάνει χρέη τερματοφύλακα και τον πατέρα του να προσπαθεί να του βάλει γκολ.

Ο Γιώργος, ως γνωστόν, ασχολείται με τον αθλητισμό: είναι χειμερινός κολυμβητής και παρακολουθεί φανατικά ποδόσφαιρο. Οπαδός του Ολυμπιακού ο ίδιος, προσπαθεί να περάσει να περάσει την αγάπη του για την “ερυθρόλευκη” ομάδα και στα παιδιά του.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Read More

And More