Γιώργος Λιάγκας: Οι καλύτερες στιγμές του, είναι με τους γιους του! Φωτογραφίες από το Πάσχα στην Τήνο!

Πάσχα με τους γιους του Γιάννη και Δημήτρη κάνει ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής περνάει όμορφες στιγμές με του δυο γιους του και απολαμβάνει κυριολεκτικά το κάθε λεπτό μαζί τους. Εξάλλου από την πρώτη στιγμή που εκείνος και η Φαίη Σκορδά ανακοίνωσαν την απόφαση να πάρουν διαζύγιο δεν σταμάτησαν να λένε πως η προταιραιότητα και των δυο είναι τα παιδιά τους και το πρώτο τους μέλημα να μεγαλώσουν όμορφα και σωστά!

Ο Γιώργος που κάνει κινήσεις για την επιστροφή του στην τηλεόραση περνάει πάντα ωραία όταν βρίσκεται με τον Γιάννη και τον Δημήτρη! Είτε όπως τώρα που βρίσκονται στο σπίτι που διατηρεί ο Γιώργος στην Τήνο, είτε όταν βγαίνουν βόλτα και ο Γιώργος τους συνοδεύει σε κάποια από τις δραστηριότητές τους. Φέτος μπαμπάς και γιοι περνούν όμορφα και παραδοσιακά το Πάσχα τους στην Τήνο

Προχθές μάλιστα ο Γιώργος δημοσίευσε φωτογραφία του γιου του που βουτάει στα νερά χαρκτηρίζοντάς τον “ατρόμητο” λόγω του κρύου! Xθες Κυριακή του Πάσχα ο δημοσιογράφος μοιράστηκε μαζί μας γιορτινές στιγμές με τους γιους του, τσουγκρίζοντας τα κόκκινα αυγά!

Δες φωτογραφίες από πρόσφατη βόλτα του μπαμπά με τους γιους του, λίγο πριν βρεθούν στην Τήνο για τις ημέρες του Πάσχα

Ο Γιώργος πέρασε το Πάσχα με τους γιους του ενώ η Φαίη Σκορδά έκανε μια μικρή απόδραση στην Ιταλία όπου επισκέφθηκε μετά από 16 χρόνια το πανεπιστήμιο στην Μπολόνια όπου σπούδασε!

Read More

And More