Γιώργος Λιάγκας: “Οταν είδαμε με την Φαίη τα νούμερα που έκανε στη πρεμιέρα του ο Μάρκος Σεφερλής γελούσαμε”!

Στο Θέμο Αναστασιάδη και στο “Ολα Μπιπ” αποφάσισε… παραδοσιακά να δώσει και φέτος την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη εφ ΄όλης της ύλης ο Γιώργος Λιάγκας. Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Θέμο και με τον Βαγγέλη Περρή και μίλησε για όλα.

Φυσικά εννοείται πως η κουβέντα στράφηκε μεταξύ άλλων γύρω και από τον ανταγωνισμό και από τον Μάρκο Σεφερλή και από τα νούμερα τηλεθέασης, όπως επίσης και από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την πολυσυζητημένη και πολύ προβεβλημένη κρίση στις διαπροσωπικές τους σχέσεις. Τι είπε ,λοιπόν, ο Γιώργος;

Ο Γιώργος με το γνωστό αφοπλιστικό και χειμμαρώδες στυλ που διαθέτει απάντησε σε όλα και έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις του οι οποίες αποτελούν ήδη από νωρίς το πρωί θέμα συζήτησης… διακαναλικά!

Αρχικά ο Γιώργος χαρακτήρισε τον Μάρκο Σεφερλή μια «χαρά άνθρωπο», ενώ έσπευσε να συμπληρώσει πως “είναι ο μόνος ηθοποιός που κάνει τηλεόραση είναι ο Σεφερλής; Μην τον πυροβολούμε κιόλας».
Και στη συνέχεια, παραδέχτηκε: «Από την πρώτη ημέρα βλέπω αποσπάσματα από το Mega με Μία. Δε σημαίνει ότι επειδή δε μιλάμε για τα νούμερα τηλεθέασης, δε μας ενδιαφέρουν κιόλας. Είμαι πολύ “νουμεράκιας” και βλέπω τι πήγε καλά και τι όχι. Για μας που κάνουμε τηλεόραση, τα νούμερα είναι ένας μπούσουλας δουλειάς. Τώρα να βγω και να πω για τα νούμερα, που μας έχει ανταμείψει ο κόσμος τόσα χρόνια, δεν θα πω ποτέ. Όταν λοιπόν είσαι δεύτερος, γιατί σε κατηγορούν όταν δε μιλάς για τα νούμερα τηλεθέασης, από τη στιγμή που δε μιλούσες όταν ήσουν πρώτος;».
Όσον αφορά στα υψηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής Mega με Μία, είπε: «Την πρώτη ημέρα που σηκωθήκαμε περιμέναμε όλοι ότι θα υπήρχε μεγάλη διαφορά. Το ‘χουμε ξαναζήσει. Τα μεγαλύτερα νούμερα που έχουμε δει λοιπόν όλα αυτά τα χρόνια τα έχει κάνει ο Μάρκος. Όταν είδαμε το 62%, γελούσαμε με τη Φαίη. Θα κλάψω τώρα για τα νούμερα τηλεθέασης;».
Επίσης, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι μίλησε ξανά με τον παλιό του φίλο και συνεργάτη, Δημήτρη Ουγγαρέζο στα βαφτίσια των παιδιών της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού: «Το κλίμα ήταν αμήχανο. Όλο αυτό το διάστημα, ο Δημήτρης μιλάει με την Φαίη. Με μένα δεν είχε τύχει να μιλήσει. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο και είπαμε ένα γεια», σημείωσε, αναφερόμενος και σε ένα περιστατικό που συνέβη με τον μικρό Γιαννάκη.
Και κατέληξε: «Είναι ένας ταλαντούχος άνθρωπος. Και επειδή είπα και νωρίτερα ότι έχω δει αποσπάσματα από την αντίπαλη εκπομπή, το κομμάτι με τις περίεργες συνεντεύξεις του Δημήτρη είναι ένα από τα πολύ καλά. Θα το έβαζα και στη δική μου εκπομπή».

Read More

And More