Γιώργος Λιάγκας: Ποιον συνάντησε στo Los Angeles και πόζαραν στην παραλία;

Ο Γιώργος Λιάγκας περνάει την πιο ωραία φάση της ζωής του. Μπορεί ο χωρισμός του με την Φαίη Σκορδά να ήταν δύσκολος αλλά ο παρουσιαστής φαίνεται πως έχει μπει σε μία νέα φάση. Στην διάρκεια αυτής απολαμβάνει μοναδικές αποδράσεις και εξορμήσεις με τους φίλους του ενώ κάνει συχνά νυχτοπερπατήματα. Μέσα σε όλα αυτά δεν ξεχνά βέβαια και τις αγαπημένες του συνήθειες αλλά ούτε και να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά του.

Κατά την διάρκεια των γιορτών που οι γιοι του, Δημήτρης και Γιάννης, ταξίδεψαν με τη μαμά τους στις Σέρρες εκείνος έφυγε για Αμερική. Μαζί του βρέθηκε για λίγες μέρες και ο Θέμης Γεωργαντάς. Ο Γιώργος Λιάγκας βέβαια παρέμεινε και μετά το νέο έτος στην μακρινή ήπειρο όπου μάλιστα είχε την ευκαιρία να συναντήσει κι έναν αγαπημένο φίλο.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Δημήτρη Γιαννέτο. Ο γνωστός beauty expert ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια στην Αμερική και οι φίλοι του είναι πολύ χαρούμενοι για την πορεία του. Ανάμεσά τους και ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 που το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram μαζί με μία selfie τους από τη Santa Monica.

Read More

And More