Γιώργος Λιάγκας: Σήμερα γυρίζει το τρέιλερ του “Late Night”!

Ο Γιώργος Λιάγκας αναλαμβάνει δράση κι αυτό δεν ξέρω αν είναι… υπόσχεση ή απειλή! Επειδή ,όμως, είμαι κατά βάθος καλός άνθρωπος, θα σου πω ότι μάλλον θα το πάρω ως υπόσχεση.

Τι εννοώ λατρεμένη; Ότι ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής σήμερα το πρωί θα γυρίσει το τρέιλερ της ολοκαίνουργιας εκπομπής του.

Πουρνό-πουρνό ο Γιώργος Λιάγκας μαζί φυσικά και με την Αφροδίτη Γραμμέλη, αλλά και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, έχουν δώσει ραντεβού, προκειμένου να κάνουν τα γυρίσματα του τρέιλερ, το οποίο θα προηγηθεί της προβολής του late night, που θα έχει κάνει το ντεμπούτο του στους δέκτες μας μέχρι τα τέλη του Οκτώβρη και φυσικά χρειάζεται η απαραίτητη τηλεοπτική καμπάνια για να στηριχθεί η εν ΄λόγω πρεμιέρα.

“Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα” θα είναι ο τίτλος της εκπομπής κι επιτέλους ο Γιώργος κάνει πραγματικότητα μία μεγάλη του τηλεοπτική επιθυμία. Να αναλάβει δράση βραδινή σε μία εκπομπή που θα είναι πιο ελεύθερος να κινείται, να μιλά, να σχολιάζει, με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Ο Γιώργος ήθελε χρόνια να αποκτήσει το δικό του late-night, όμως, λόγω… συνωστισμού στη συγκεκριμένη ζώνη του ΑΝΤ1, δεν τα είχε καταφέρει να… τρουπώσει κι αυτός.

Κάτι ,όμως, που φέτος το “Όλα” μας τελείωσε, κάτι που το “Αρβύλα” δεν θα βγαίνει στον αέρα σε σταθερή βάση και κάτι που ο Γρηγόρης Αρναούτογλου… τηλε-ξενιτεύθηκε, ο Γιώργος έρχεται στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1, έτοιμος για τα σαρώσει όλα. Γιατί όπως και να το κάνουμε, – είτε συμφωνείς μαζί του, είτε διαφωνείς -, σαρωτικός τύπος είναι.

Και παρά το γεγονός ότι έχω ασκήσει αυστηρή κριτική στο Γιώργο Λιάγκα πάρα πολλές φορές, – λόγω των… άγαρμπων τηλεοπιτκών του τρόπων -, δεν μπορώ να μην παραδεχτώ ότι ο Γιώργος Λιάγκας στις τηλεοπτικές συτνεντεύξεις και κουβέντες είναι πολύ δυνατός.

Θετική με βρίσκει και η προσπάθεια τηλεοπτικής του επανένωσης με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, μιας και οι δυο τους μεταξύ το έχουν, οπότε γιατί να το παιδεύουν με άλλες απόπειρες και να μας παιδεύουν;

Ενώ για την Αφροδίτη Γραμμέλη τι να πω; Πρόκειται για μία εξαιρετική πένα και για μία εξαίρετη συνάδελφο, η οποία αν καταφέρει με το δικό της ιδιαίτερο ύφος να κολλήσει με την υπόλοιπη παρέα, σίγουρα η τηλεοπτική της παρουσία δεν θα μας αφήσει αδιάφορους.

Κατά τα άλλα; Στην εκπομπή θα συμμετέχει επίσης και η Νικολέττα Ράλλη, αλλά και ο γνωστός ρεπόρτερ, κανονική καταστροφή Θανάσης Πασσάς, ενώ πίσω από τις κάμερες βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο γνωστός και ξεχωριστός, Νίκος Ζαχαριάδης.

Τέλος, αυτές τις ημέρες ετοιμάζεται με εντατικούς ρυθμούς και το πλατό του Γιώργου Λιάγκα, όπου το ζητούμενο υποθέτω πως είναι να μην θυμίζει “Ολα”, να μην θυμίζει “Αρβύλα”, να μην θυμίζει “The 2night show”…

Read More

And More