Γιώργος Λιάγκας: Στο σπίτι μαζί με τους γιους του! Δες πως περνούν [pics]

Στο σπίτι του βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες ο Γιώργος Λιάγκας, αφού η καθημερινά εκπομπή “Μεσημέρι” έχει διακοπεί λόγω της κατάστασης που επικρατεί στη χώρα μας με την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού. Ο γνωστός παρουσιαστής μπορεί να αγαπάει πολύ τη δουλειά του και να νοσταλγεί το καθιερωμένο ραντεβού του με τους τηλεθεατές, ωστόσο, προς το παρόν βρίσκεται στο σπίτι του και χαίρεται κάθε στιγμή με τα παιδιά του, Γιάννη και Δημήτρη.

Τα πρωινά, που η Φαίη Σκορδά φεύγει από το σπίτι προκειμένου να βρεθεί στο πλατό της εκπομπή της, τα δύο αγόρια πηγαίνουν στο σπίτι του μπαμπά τους και όλοι μαζί καταπιάνονται με πράγματα που αγαπούν. Το πρωί της Πέμπτης, ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες με τους γιους του δείχνοντας μας πώς περνούν οι μέρες εν μέσω καραντίνας.

Όπως θα δεις, τα δύο αγόρια κάνουν διαδικτυακά τις ασκήσεις τους. “Η νέα μας καθημερινότητα…. Στις μέρες του Κορωνοϊου… καλημέρες”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει μεγάλη αδυναμία στα αγόρια του!

Read More

And More