Μπορεί να είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά δίδυμα και αγαπημένο ζευγάρι στη ζωή, η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, όμως αναγκάζονται κάποιες φορές να βγουν χωριστά. Βλέπεις τα καλέσματα είναι πολλά και οι δυο τους θέλουν να τιμούν τους φίλους και τα αγαπημένα του πρόσωπα με την παρουσία τους.
Έτσι, ενώ η Φαίη βρέθηκε με την Χριστίνα Πολίτη και τον σεφ Βασίλη Καλλίδη σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας (δες εδώ φωτογραφίες), ο Γιώργος πήρε την ομάδα του “Πρωινού” και πήγαν θέατρο και μάλιστα στην πρεμιέρα ενός από τους αγαπημένους του ηθοποιούς… του Γιάννη Μπέζου!
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE τον απαθανάτισε κατά την άφιξή του στο θέατρο “Βρετάνια” με την Σάσα Σταμάτη και τον Άρη Καβατζίκη. Οι τρεις τους απόλαυσαν την παράσταση “Αρχοντοχωριάτης” και φυσικά είπαν τα καλύτερα την επόμενη μέρα στην εκπομπή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ