Γιώργος Λιάγκας: Τhrowback φωτογραφίες 20 χρόνια πριν, από βραδινή έξοδό του με την Έλενα Γράβεζα

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πλέον ένας ευτυχισμένος μπαμπάς 2 υπέροχων γιων του Γιάννη και του Δημήτρη. Πριν όμως γνωρίσει τη Φαίη Σκορδά ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής είχε σχέση με ξανθιά καλλονή που έκανε τότε και τηλεόραση, Έλενα Γράβεζα!

Η σχέση τους ήταν από τις αγαπημένες των περιοδικών εκείνη την εποχή και έληξε λίγα χρόνια μετά με τόσο το Γιώργο όσο και την Έλενα να παίρνουν τους δικούς του διαφορετικούς δρόμους, Η Έλενα γνώρισε και παντρεύτηκε τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Δαουλάρη με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά. Το ζευγάρι μένει με τα παιδιά του μόνιμα στη Λάρισα!

Ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας, δημοσίευσε φωτογραφίες από το πλούσιο αρχείο του με τον Γιώργο και την Έλενα να διασκεδάζουν 20 χρόνια πριν στο Ρομέο!

Αυτο ειναι πιο προσφατο throwback απο το κοντινο …2001 απο νυχτερινές εξοδους ενός ζευγαριου που αποσχολησε πολυ τα ΜΜΕ . Του κορυφαιου δημοσιογραφου και τηλεπαρουσιαστη Γιωργου λιαγκα – αδυναμια στις ξανθιες – και της εκρηκτικής Ελενας γραβεζα που εκείνη την περιοδο ηταν ηδη παρα πολυ στα πανω της απο την τηλεοραση .19 χρονια μετα απο αυτες τις φωτο – 3 απο τις πολλες που τους ειχα κανει – η πορεια του Γιωργου ειναι πασιγνωστη και δικαιως απολαμβανει την κορυφή και όσο  για την ελενα μένει μονιμα πια στη λαρισα και εχει τρια πανεμορφα παιδακια. Photo by Nikos Droukas ndp” έγραψε ο Νίκος κάτω από τις φωτογραφίες του

Read More

And More